Aangenamer Werken
Overal en Altijd

Aangenamer Werken.
De eerste stap is gezet. Aangenamer Werken is vanaf 1 september 2020 officieel. Als volledig partner van de coöperatie Aangenamer Leven omhelzen we het gedachtegoed en streven we de gestelde  kwaliteitseisen 100% na. Dat is onze verplichting en belofte naar u.

Aangenamer Werken kiest dan ook bewust voor het aanbieden van producten, diensten en bedrijven die u tijdens uw werkzaamheden op de meest prettige en effectieve wijze steunen. Daarbij is de hoogste kwaliteit onze enige doch strenge norm en eis. We doen daarin geen enkele concessie. 

Met trots kunnen we de Ergonomie Expert als eerste bij u onder de aandacht brengen. Neem rustig de tijd om te zien wat deze partner biedt en kom regelmatig terug op onze site om te ervaren welke extra's we voor u op het gebied van Aangenamer Werken kunnen bieden. 

Aangenamer Werken
is ook Aangenamer Leven

Het betere werk

Wat zou je voor werk doen als je financieel totaal onafhankelijk was?
Er zijn heel veel mensen die in eerste instantie werken voor geld en daarna pas kijken of ze wel hun werkelijke passie volgen. Bij Talent en Ambitie (opening 1-11-2020) wordt juist de kans geboden aan mensen die door het volgen van hun persoonlijke passie en ambitie hun levensstijl leidend willen laten zijn in hun inkomsten en niet andersom. Je talent ontdekken, oppoetsen en (jezelf) laten zien wat je graag en goed doet.   

De betere werkplek

Max Koogje, eigenaar van de ergonomie expert, is de drijvende kracht achter de nieuwe shop die duurzaamheid en ergonomie op de werkplek laat samensmelten. Vanaf 16 april openen we deze shop. Om u alvast kennis te laten maken met Max en een deel van het aanbod, verwijzen we u graag naar de ergonomie expert die van uw werkplek een rust-punt en inspiratiebron inéén kan maken. Vragen? Neem gerust contact op met Max 013-3029491 en laat u persoonlijk en deskundig adviseren.