Home » Ambassadeurs

Ambassadeur van Aangenamer Leven

Met je hoofd boven het maaiveld

We kunnen er de meest mooie verhalen aan verbinden, maar we laten het liever zien in de praktijk. Aangenamer Leven is namelijk van en voor mensen die graag de hoogste kwaliteit van leven wensen te ervaren en dat ook hun dierbaren en anderen gunnen. Respectvol omgaan met de aarde waarop we leven en met ieder mens en dier waarmee we deze prachtige planeet delen.  

Elkaar helpen en kiezen voor het beste.
Dat maakt het leven al zoveel aangenamer. Zowel voor je dierbaren, de mensheid, de natuur, het milieu als voor jezelf. 
Dat is ook alles wat we doen.
Gewoon samen met en voor elkaar inkopen, verkopen, eerlijk adviseren, de winst delen. Elkaar en de wereld waarop we leven het beste van het beste gunnen. Persoonlijk resultaat, zakelijke succes, ecologisch het beste,  sociaal het mooiste en duurzaam het sterkste. Het gaat echt allemaal hand in hand.
Winst op alle gebied bepaalt u zelf.

Gewoon kiezen voor Aangenamer Leven  

De schoonheid van ontdekken

Blijven testen

Om een uitstekend product te kunnen brengen gaan vaak mislukkingen vooraf. Ook wij blijven continue testen en volgen ontwikkelingen op het gebied van verhogen van levenskwaliteit op de voet. Daarbij wordt het hoofd vaak boven het maaiveld uit gestoken en gaat er weleens wat mis.
Bij ons gaat die kop er dan niet af. Het zijn juist vaak die leermomenten en briljante mislukkingen die aan de basis staan van de hoogste kwaliteit.


Ook je talenten oppoetsen & verfijnen?

 

Laat je talenten zien.

  • - Heb je een goed idee?
    - Ben je al tig maal afgewezen?
    - Verklaren de mensen je voor gek?
    - Durf je het bijna niet meer te vertellen?

 

 

Meld je dan bij ons aan svp


Wij weten dat het na 1.000 maal tegen een muur lopen nog de moeite waard is om in het idee waarin je echt gelooft te blijven geloven. Het idee is en blijft van jou en samen met de ambassadeurs van Aangenamer Leven zou jouw idee de wereld weleens kunnen veroveren.    


Nieuwe Webwinkels

Zoals je in de huidige webwinkels al ziet, kiezen we voor de hoogst mogelijke kwaliteit en hebben de Ambassadeurs kortingen van minimaal 30%. Dit kan zelfs oplopen tot ver onder standaard inkoopsprijzen. Achter de schermen wordt doorgewerkt en bieden we op korte termijn nog veel meer mogelijkheden. Als Ambassadeur word je daarvan op de hoogte gehouden en profiteer je extra mee. Dit alles zonder inschrijfgeld of wat dan ook en ook zonder verplichtingen.  


Hoe word ik Ambassadeur?

 

Heel eenvoudig.
Koop een product in één van onze webwinkels. Dat mag al iets van 10 cent zijn. Gebruik daar de code van de ambassadeur die u naar ons heeft verwezen. U wordt dan automatisch aangemeld als nieuwe ambassadeur. U kunt per direct gebruik maken van alle voordelen die het ambassadeurschap biedt. Kent u geen ambassadeur of wilt u nog even niets bestellen?
Vul dan bijgevoegd inschrijfformulier in en stuur het ons toe.
U krijgt een per mail een verzoek om uw inschrijving te bevestigen.
Zodra u dat heeft gedaan kunt u genieten van het ambassadeurschap. 

Stuur mij informatie: