Home » Ambassadeurs » Nieuws

Ambassadeurs van Aangenamer Leven hebben hun eigen winkels

Ideeën omzetten in plannen, de plannen omzetten in acties en resultaat. Onderstaand de voorlopige planning van de shops, sites en platforms van en voor leden en Ambassadeurs. Kiezen voor Aangenamer Leven is niet alleen zeggen dat je je dromen verwezenlijkt, je doet het gewoon en je wordt daarbij geholpen. Ambassadeurs van Aangenamer hoeven zelf niet te verkopen of leuren, ze kunnen de klanten gewoon verwijzen naar de top van de top. Van welzijnswinkels tot arbeidsvoorziening, van travel-shops tot kantoormeubels, van hoog-laag bedden tot juridisch advies, van duurzaamheid tot onroerend goed. Aangenamer Leven heeft het. Aangenamer Leven biedt het   

Op voorlopige agenda tweede kwartaal 2018

Voor de sporters die altijd gefocust willen en moeten zijn is nu Healthy501. Van darten tot curling tot voetballen.  

Toekomstvisie Healthy501.com
100% richten op focus. Dat doet Healty501.com. De totale dartwereld, biljartwereld, schutters, golfers en een ieder ander die zich op een gezonde wijze wensen te focussen en concentreren, zullen hier klant worden. 

Aangenamer Afvallen

Een taboe doorbrekende site en shop die haar begrip en kennis uitspreekt als het gaat om overgewicht. De ambassadeurs van Aangenamer Afvallen weten dat het dik of te dik zijn in bijna 100% van de gevallen voortkomt uit traumatische ervaringen en schaamtegevoel. Via Aangenamer Afvallen wordt de taboe-sfeer doorbroken, gastric-bypass, sleeves, maagbanden  en overige zaken behandeld en VOORAL geholpen om kilo's gewicht te verliezen en tonnen vertrouwen te winnen, Aangenamer Afvallen is en wordt een bijzondere site en shop.  

Toekomstvisie Aangenamer Afvallen

Voor al degene die nu op een hele gezonde en verantwoordde manier hun kilo's kwijt willen gaan we Aangenamer Afvallen in het leven roepen. Kwaliteit en gezondheid blijft een allerbelangrijkst  aspect in het leven.

 

Aangenamer Welzijn

Of het nu gaat om steunkousen, aangepast bestek, rollator, scootmobiel, welk hulpmiddel dan ook om welzijn te bevorderen, vanaf tweede kwartaal kunnen klanten en ambassadeurs terecht bij Aangenamer Welzijn. Daarnaast biedt Aangenamer Welzijn ook persoonlijke ondersteuning en mogelijkheid tot verzorging, mantelzorg, ondersteunen van mantelzorgers en ook nog .... We laten u dat het 2e kwartaal 2018 zien.. 

Toekomstvisie Aangenamer Welzijn.
Naast de shop en hulp online zal Aangenamer Welzijn ook vanuit landelijke centra en persoonlijk thuis hulp bieden. Aangenamer Welzijn richt zich hier met name op mensen met een handicap, beperking, aandoening en/of ongemak door leeftijd of gebrek. Aangenamer Welzijn gunt iedereen . Aangenamer welzijn.

Aangenamer Reizen

Het lijkt onmogelijk, maar toch is het zo. Aangenamer Reizen biedt vanaf 2e kwartaal 2018 reizen en verblijven aan die nergens goedkoper zijn. Goedkoper dan Trivago, Hotel.com en Booking.com et cetera?
Zeker weten. Altijd 5-80% voordeliger zakelijk reizen of op vakantie via Aangenamer Reizen. Of het nu weekendjes in Nederland, weekjes in Europa of maanden in Australië gaat, Aangenamer Reizen biedt u de laagste prijzen. Dat noemen we Aangenamer Reizen. 

 

Toekomstvisie Aangenamer Reizen

Wie wil dat nou niet? De gehele wereld over reizen. Op plaatsen komen waar je zo graag nog naar toe wilt. Je dromen uit laten komen. Eindelijk naar je paradijsje, je weekend Rome of het luxe vakantiepark op de Bahama's. Het wordt mogelijk met Aangenamer Reizen. 


Over bomen en het bos

We zullen het aantal sites, shops, platforms, apps en andere mogelijkheden niet noemen waar momenteel aan gewerkt wordt, dat geeft wellicht een onoverzichtelijk beeld. U kunt er echter vanuit gaan dat we prachtige sites en shops aan het bouwen zijn om zowel klant als ambassadeur de handvatten te bieden kwalitatief zeer hoge producten, diensten en oplossingen te vergaren voor een zo gunstig mogelijke prijs. Een aantal  sites en shops zullen in bijna alle wereldtalen worden uitgebracht. Dat doen we zeer bewust om, naast het commerciële, te laten zien dat het kiezen voor aangenamer, liefdevoller en bewuster leven uiteindelijk altijd zal bijdragen aan ieders levensgeluk. Wij geloven dat elkaar helpen en bewust kiezen voor zorgen voor elkaar, de natuur en de planeet, in combinatie met kwaliteit delen, uiteindelijk zal winnen van oorlogen, hebzucht, bedrog en tegenwerking.  Aangenamer Leven. 


Alvast drie promo filmpjes

Aangenamer Leven

Promo vervoer Health-Winners

Vanaf maandag 2 april actief