Ondernemersplan

Aangenamer Leven is kiezen voor de hoogst mogelijke kwaliteit met focus op Wonen - Werken en Welzijn 

 

Voorwoord.

Een bedrijf dat eerlijke merken verkoopt. Een bedrijf dat zich echt richt op kwaliteit. Merken en kwaliteit waar iedereen blij van wordt. Een bedrijf waar mensen graag mee, in en voor willen werken. Een bedrijf waar klanten graag kopen. Een bedrijf dat alles omhelst dat Aange mensen blij van worden.   

Om een goed beeld te geven en op een pakkende wijze over te brengen welke mogelijkheden Aangenamer Leven en haar Engelstalige zuster/dochter op het dagelijkse straatbeeld en miljoenen mensen wereldwijd zal hebben, is een uitdaging waar ik al honderden malen mee heb geworsteld en waar ik telkens in dezelfde valkuilen ben getrapt. Telkens liep ik vast, begrepen mensen me niet en voelde ik me soms een combinatie van de heer Thomas Edison, die honderden malen uitvond hoe elektrische verlichting niet werkte en de heer Harland David Sanders, bedenker van en motor achter Kentucky Fried Chicken,  die zijn recept en plan aan 1.009 bedrijven en investeerders aanbood alvorens iemand zag dat zijn idee en wijze van ondernemen een wereldsucces zou kunnen worden. Ik weet dat na de presentatie en desgewenst uitleg van het ondernemersplan van Aangenamer Leven er voldoende mensen zullen zijn die het plan niet levensvatbaar, onmogelijk of als te hoog gegrepen achten. Ze zullen me vriendelijk danken voor de presentatie, me adviseren om iets anders te gaan doen of me succes wensen in de zoektocht naar mensen en middelen om Aangenamer Leven een begrip te maken. Ik weet ook dat opgeven geen optie is en dat juist nu de tijd voor mij is gekomen om Aangenamer Leven 100% door te zetten. Ik weet dat Aangenamer Leven zal starten als een kleine overdraagbare infectie die uit groeit naar een virus dat uiteindelijk een epidemie veroorzaakt waar de wereld blij mee is. Aangenamer Leven is en wordt de standaard voor miljoenen en wellicht miljarden mensen die heel bewust de levenskwaliteit van en voor iedereen op deze aarde naar het hoogste niveau wensen te tillen en zich zullen inzetten om dit te delen en verspreiden.     


1. Doel

De wereld verbeteren door verkoop hoogwaardige schone en ecologische sterke producten en diensten die een hoger bewustzijn stimuleren en AangenamerLeven voor mens, dier en omgeving tot gevolg hebben.

2. De Markt

Iedereen op deze wereld die levenskwaliteit in combinatie met ecologisch en humaan bewustzijn koppelt is een potentiële klant van Aangenamer Leven en/of haar zuster/dochter ondernemingen. De markt is (op termijn en bij het laten zien en voelen van de voordelen) 90% of meer van de wereldbevolking

3. Concurrentie

Tot op heden, zoektocht, onderzoek en verontwaardiging al sedert 30 jaar, is er nog geen enkel platform of onderneming gevonden die de kwaliteit, samenwerking, win-win-win situatie en breedte van aanbod op een dergelijke wijze koppelt. Daarin derhalve geen concurrentie. In de nabije toekomst zullen er wel initiatieven ontstaan die tegen-hanger kunnen zijn en zich als concurrent aandienen op elk gebied waarin Aangenamer Leven zich bevindt.

Waarom Aangenamer Leven de wereld verovert

Omdat Aangenamer Leven zich altijd zal richten op het beste van het beste en hoogste kwaliteit, zal Aangenamer Leven zich onderscheiden van alles en iedereen. Zelfs van een dergelijk platform en conglomeraat van bedrijven die de ideeën van Aangenamer Leven nastreeft. Aangenamer Leven wil iedereen en is de nummer 1 op de markt als het gaat om breed ondernemen met verbeteren van de wereld en levensomstandigheden als doel. Aangenamer Leven heeft als winstoogmerk levenskwaliteit voor mens, dier en natuur en zal laten zien en voelen dat dit de enige juiste keuze is voor zowel mens, dier als natuur. Alle producten en diensten die Aangenamer Leven en haar zusters, dochters en partners aanbieden zijn puur gericht op levenskwaliteit zonder daarin geld, hiëarchie, macht, kleur, religie, geloof of andere invloeden een rol te laten spelen. Aangenamer Leven is de verandering die de wereld wil zien.  Daarnaast ben ik, Arno van Veen, op een punt gekomen dat ik doorzet waar ik in het verleden stopte. Het schaamtegevoel is overwonnen, het water staat me aan de lippen, de wereld is er klaar voor en ik ben het spuugzat om te blijven afwachten. Ik ga de wereld helpen. Ik ga mijn visie, die ik al sinds schooltijd heb, delen en zorgen dat het een succes wordt dat zijn weerga niet kent. Aangenemer Leven zal winnen.      


Over mij

Arno van Veen
23-11-1960
Gehuwd met Enny en samen ouders van twee zoons
Bijgevoegd mijn persoonlijk profiel volgens onderzoek door: The Insights Group Lt www.insights.com 

ArnovanVeen - 144 Creatief Directieve Motivator (Accommoderend)
PDF – 2.2 MB 64 downloads

Briljante Mislukkingen

Na mijn schooltijd (MAVO IV) heb ik tot mijn 25e jaar gewerkt in loondienst bij diverse kleine ondernemingen. Van keukenhulp tot waterski-leraar en van bezorger leesmap tot hoofd administratie. Op mijn 25e ben ik mijn eigen makelaardij gestart en heb deze stapsgewijs opgebouwd tot een franchise-onderneming met 13 aangesloten kantoren, een gemiddelde verkoopportefeuille van 1.500 vastgoed-objecten met een omzetsnelheid van 80 dagen. Na ziekte en een aantal beslissingen die ik op dat moment beter niet had kunnen nemen heb ik afscheid genomen van deze onderneming en de aandelen verkocht. Na diverse omzwervingen, successen, mislukkingen, leuke en minder leuke ervaringen ben ik in een soort slaap modus terecht gekomen waar ik pas sinds januari uit wakker ben geworden. Ik liet teveel de boel de boel, wachtte teveel op anderen en hun oordeel, liet over me heen lopen en vergat te kiezen voor waar ik zelf voor sta. Ik richtte me daarbij op teveel zwakke persoonlijkheden die de kar niet konden trekken en verzamelde profiteurs rond me heen die zich verrijkten door mijn ondernemingen en activiteiten niet te gebruiken doch te misbruiken. Allemaal goede lessen waardoor ik nu op mijn 55e heb besloten om mijn doelen te bereiken en niets en niemand meer voor de voeten zal hebben waar ik tijd en aandacht aan besteed waardoor de aandacht op mijn doel en werkzaamheden zou verslappen.   


Conglomeraat en Focus

Aangenamer Leven is een onderneming die bestaat uit samenwerkende mensen en ondernemingen. Een parthenon waar bijna iedere zuil wordt aangestuurd en ondersteund door krachtige leiders en ondernemende verantwoordelijken. Dit kan zijn door externe partijen met een belang in de betreffende zuil/onderneming/dienst of interne partijen met een belang