Leven of geleefd worden
Aan u de keuze  

Gedachtegoed van Aangenamer Leven

Aangenamer Leven is een baken van kwaliteit en niet gericht op ‘koopjes’, of snelle "successen". De rest mag lekker gek doen, wij doen het anders. Aangenamer Leven staat voor klasse, eerlijkheid en kwaliteit. Het gaat ons er niet om om de grootste of succesvolste te zijn. De drijfveer is eerder idealisme dan kapitalisme en heel bewust en dankbaar omgaan met al het moois, mogelijkheden en rijkdom die leven op deze planeet biedt.

De persoonlijke ervaringen en tegenslagen van de oprichters, en de steeds groter wordende groep mede-eigenaren/gelijk gestemden, spelen in de visie van Aangenamer Leven een belangrijke rol. Ze hoeven en willen niet boven in Google staan of de populairste op facebook, twitter of wat dan ook te zijn. Echte levenskwaliteit. Daar gaat het om. Soms door persoonlijke en zakelijke uitglijders met de neus op de feiten gedrukt, begrijpen de mensen die zich tot Aangenamer Leven voelen aangetrokken dat het juist van grootste belang is om je echt goed te voelen in wat je doet en niet koste wat kost een commerciële doelstelling van prijs najagen of je laten leven door je geld of hype's. Juist niet. De mensen die Aangenamer Leven in hun leven willen brengen kiezen juist voor persoonlijke en universele levenskwaliteit.

 

Liefde voor het gedachtegoed

Iedereen, jong, oud, paars, groen, gelovig of niet gelovig, maar iedereen die kwaliteit van leven als primaire wens heeft, het welzijn van mens, dier en planeet koestert en bewust zichzelf en zijn of haar dierbaren het beste van het beste gunt, maakt Aangenamer Leven groot. Aangenamer Leven is dan ook geen merk (steunt wel sterke merken) maar is een visie en gedachtegoed en vertegenwoordigt een steeds groeiende groep mensen. Mensen die de waan van de dag ook niet meer voor lief nemen.

Ga leven!
Ga Aangenamer Leven
Doe het gewoon.

Is je waarde uit te drukken in geld?

Velen van ons bereiken op een levens-bedreigend moment een situatie waarin men denkt: Waar ben ik mee bezig? Wat is nu werkelijk belangrijk in het leven? Wat is voor jou de reden van het bestaan? Waarom ben jij hier op aarde?  

Altijd op zoek naar de juiste mensen

Samenwerken met en voor de juiste mensen. Geen middelmatige mensen, geen goede mensen, wel geweldige mensen. Daar werken we graag mee. Hun fantastische instelling koesteren we. Samenwerken doen we uitsluitend met hen. Daarin sluiten we nooit een compromis.

Behoor bij de beste 4% ter wereld
En ga dan verder

Het beste van het beste in jezelf naar boven halen als mens. 

Het grootste succes dat je kan behalen

Wees een voorbeeld voor jezelf

Ik wil puur een boodschap achter laten hoe we op de wereld beter met elkaar om kunnen en moeten gaan. Niet gedreven door onbelangrijke randverschijnselen, maar 100% geven om de werkelijke waarde in het leven te krijgen..... (anoniem)

De initiatiefnemers van Aangenamer Leven liepen, zoals zovelen van ons, de nodige deuken en krassen op de ziel op, verzamelden rugzakken vol tegenslagen, boekten successen en vielen in diepe dalen. Als ze vielen stonden ze op en gingen verder met ondernemen. Toch vonden ze, ongeacht de successen die ze boekten,  geen voldoening. Ze voelden dat de werkelijke waarde in ondernemen pas echt voelbaar is als het hen en de wereld Aangenamer Leven brengt.  

Gewoon mooier

  • Stel je had zoveel geld dat je alles kon kopen wat je maar wilde hebben en alles kon doen wat je maar wilde doen.
    Wat voor werk zou je dan nu doen?
  • Stel dat je een toverstaf kreeg en 5 wensen zou mogen doen om jouw wereld en de wereld om je heen beter te kunnen maken.
    Welke wensen zou je dan willen laten vervullen?
  • Ga jij jouw wereld en de wereld om je heen ook mooier en gelukkiger maken? 

Durf te vallen

Paniek als je valt of juist het moment waar je meer van leert dan succes? Op het moment dat je nooit probeert iets in je wereld te veranderen zal je nooit op je gezicht gaan. Door nooit fouten te maken of keuzes te durven of hoeven te maken zal je nooit vallen en (af)leren.
Durf te vallen en doe dat gewoon  regelmatig.      

Durf op te staan

Laat je nooit klein houden en stop niet opnieuw te proberen als je keuzes hebt gemaakt die nog niet het gewenste resultaat opleveren. Durf op te staan en opnieuw te starten. Laat niets of niemand je tegenhouden in verwezenlijken van dromen.  

Durf GROOT te zijn

Positie, macht, geld of populariteit maken iemand nog geen nobel mens. Wij geloven en ervaren dat verbeteren van de wereld en uit laten komen van dromen 100% te maken heeft met de juiste instelling. Altijd kiezen voor het goede en doorgaan met het goede. Het leven is een voorrecht. Aangenamer Leven is vaak onze eigen eigen keuze   

Durf te Leven

Groot zijn is blijven doorzetten om het goede te bereiken. Groot zijn betekent ook klein te durven blijven en in kinderdromen blijven geloven, maar niet klein te laten maken. Deze site is puur informatief en verwijst naar andere sites, shops en informatiebronnen en is gemaakt door en voor mensen die bewust kiezen om groot te durven zijn, tegenslagen gebruiken als leerschool en geen genoegen nemen met goed, gemiddeld of minder.  Aangenamer leven is durven uitblinken. 

Aangenamer Bankieren

Als er een bank zou zijn die u elke dag € 86.400 zou geven die u die dag op moest maken omdat u ze aan het einde van de dag gewoon kwijt bent. Wat zou u dan doen? Die bank bestaat. Die bank kan ook van het één op andere moment beslissen om u nooit meer een euro te geven. Die bank bestaat, alleen noemen we die euro's geen euro's maar zijn die euro's secondes. Het kostbaarste wat u en ik hebben. Seconden. Tijd. Iedere dag opnieuw krijgen we weer 86.400 secondes en aan het einde van de dag is het op. Wat doet u met dit meest kostbare bezit? 

Aangenamer Leven
Beleef klasse, straal het uit en geef het door

Durf te kiezen om de persoon te zijn die u wilt zijn 
De persoon waar u oprecht blij en gelukkig van wordt

Aangenamer Leven 
doe het gewoon

Aangenamer Leven
doet het gewoon


"Het is niet de verandering van inkomsten die kwaliteit aan mijn leven heeft toegevoegd.
Het is het 
kiezen voor kwaliteit, respect en dankbaarheid dat mij zo rijk en gelukkig maakt"