- De vraag bleef hangen -

Home » Toekomst » Aangenamer Financieel
aangenamer leasen

Aangenamer Sparen en Besparen

Op dit moment zijn we in bespreking met een aantal kandidaten waar we mogelijk de samenwerking mee aangaan.
Dat Aangenamer Leasen van start gaat is zeker, doch wanneer en hoe precies is nog even afhankelijk van de gesprekken die we op dit moment met mogelijke kandidaten voeren. Ook hie geldt dat de beste condities en mogelijkheden voor de leden bepalend zijn, want hoe je het ook went of keert, ook bij Aangenamer Leasen gaan we voor het beste van het beste voor onze leden.    

Wie zijn we

AangenamerLeasen.nl is onderdeel van Coöperatie Aangenamer Leven UA.
Met deze jonge onderneming, met sterke basis en een gericht business model streven we naar 500.000 leden in Nederland. Dit om het gedachtegoed van Aangenamer Leven aan mensen te kunnen laten zien en voelen.

Wat doen we

We brengen ondernemers met de hang naar leveren van de hoogste kwaliteit bij onze leden. Leden die zichzelf en hun dierbaren alleen het beste van het beste gunnen. Daarmee helpen we zowel de ondernemer als de klant om elkaar te vinden als ook onze missie door te laten zien wat kwaliteit doet.

Waarom benaderen we U

Na onze shops op het gebied van gezondheid werken en welzijn gaan we een shop/website openen met het beste aanbod op het gebied van leasen in Nederland. Vandaar dat we u benaderen. Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen. Dat willen we graag met U en/of andere mogelijke partners bespreken. 

Heeft u een leasemaatschappij en denkt u dat uw dienst perfect bij Aangenamer Leven past?
Neem dan contact met ons op.