Aangenamer Werken
Overal en altijd


De betere werkplek

Max Koogje, eigenaar van de ergonomie expert, is de drijvende kracht achter de nieuwe shop die duurzaamheid en ergonomie op de werkplek laat samensmelten. Vanaf 16 april openen we deze shop. Om u alvast kennis te laten maken met Max en een deel van het aanbod, verwijzen we u graag naar de ergonomie expert die van uw werkplek een rust-punt en inspiratiebron inéén kan maken. Vragen? Neem gerust contact op met Max 013-3029491 en laat u persoonlijk en deskundig adviseren.

 

Het betere werk

Wat zou je voor werk doen als je financieel totaal onafhankelijk was?
Er zijn heel veel mensen die in eerste instantie werken voor geld en daarna pas kijken of ze wel hun werkelijke passie volgen. Bij Talent en Ambitie (opening 1-9-2020) wordt juist de kans geboden aan mensen die door het volgen van hun persoonlijke passie en ambitie hun levensstijl leidend willen laten zijn in hun inkomsten en niet andersom. Je talent ontdekken, oppoetsen en (jezelf) laten zien wat je graag en goed doet.   

Aangenamer Werken brengt mensen bij elkaar en helpt bij het creëren van een werkplek waar je je echt prettig voelt. Vraag gerust meer informatie via Aangenamer Leven want we kunnen nog heel veel ondernemers en ondernemende helpen bij het vinden van elkaar.