Welkom Ambassadeur

Zonder jou geen Aangenamer Leven

Allereerst super bedankt dat je ons steunt als Ambassadeur. We kunnen door jou ook echt doorgaan met het doorontwikkelen van onze plannen en concepten en groeien naar DE organisatie die de wereld laat zien hoe sterk je bent als je elkaar echt helpt. Alle collega's, kartrekkers en fantastische steunpilaren van Aangenamer Leven vinden het geweldig dat je ons de steun, tijd en ruimte geeft om uit de kinderschoenen te groeien. Samen met jou de wereld kunnen laten zien wat Aangenamer Leven echt met mens en dier doet is voor ons een eer en voorrecht. Dank je wel.     

Groeistuipen

Het idee van Aangenamer Leven bestaat al langer en is met het nodige vallen en opstaan al eerder getracht neer te zetten. Achteraf gezien was de tijd er nog niet voor en waren we er nog niet klaar voor. Op dit moment lijkt het of de organisatie de boost gaat maken die nodig is om echt heel groot te worden. Dat brengt groeistuipen met zich mee. Hou daar svp ook rekening mee. We doen ons best om alles zo goed en snel mogelijk te realiseren, en soms heeft dat wat tijd nodig.  


Waar komt de winst vandaan 

Alle opbrengsten die Aangenamer Leven verdient uit de opbrengsten van alle dochter- en partner ondernemingen worden toegekend aan het bedrijfskapitaal. 

Alle opbrengsten die Aangenamer Leven verdient uit de opbrengsten van lidmaatschap worden toegekend aan het bedrijfskapitaal.

Alle opbrengsten die Aangenamer Leven verdient uit de opbrengsten van lidmaatschap cq contributiebijdragen door Ambassadeurs worden toegekend aan het bedrijfskapitaal.

Na aftrek van bedrijfskosten, verplichtingen en belastingen komt de winst geheel ten goede voor uitbetaling. 35% wordt geschonken aan Stichting Aangenamer Leven en 65% wordt verdeeld over de winstcertificaten. Ieder certificaat is gelijk.

Hoever kan dit groeien en welke tijd heeft dit nodig?
Eerlijk gezegd kunnen we daar op dit moment nog geen uitspraak over doen. We hebben streven om Aangenamer Leven een voorbeeld conglomeraat te maken en weten dat we daarin niet altijd medewerking zullen krijgen. Onze ambitie en doorzettingsvermogen zal daardoor niet worden geremd. Integendeel. 


Kopen in eigen winkel 
Gun ons alstublieft wel de tijd. Er is al veel werk verzet, maar er is nog veel meer werk te doen. Steun ons door het gedachtegoed te delen en te kopen in de "eigen" Aangenamer Leven  winkels.
Hoe meer we Aangenamer Leven onder de aandacht brengen door daad bij het woord te voegen, hoe sneller we Aangenamer Leven met de wereld kunnen delen. Nogmaals dank.


Het maakt niet uit hoe laat het is
Iedere seconde van de dag kunnen we kiezen om nooit meer boos te worden, om nooit meer te vechten tegen, maar samen te werken voor. Iedere seconde van de dag kunnen we ons afvragen wat we doen en waarom we dat doen. Iedere seconde van de dag kunnen we ervoor kiezen om elkaar kwaliteit te bieden. Bedankt dat u ons als Ambassadeur die tijd gunt om ons daarin te helpen .