Missie » Durf te leven

Leven of geleefd worden

Als er een bank zou zijn die u elke dag € 86.400 zou geven die u die dag op moest maken omdat u ze aan het einde van de dag gewoon kwijt bent. Wat zou u dan doen? Die bank bestaat. Die bank kan ook van het één op andere moment beslissen om u nooit meer een euro te geven. Die bank bestaat, alleen noemen we die euro's geen euro's maar secondes. Het kostbaarste wat we hebbe. Tijd. Iedere dag opnieuw krijgen we weer 86.400 secondes en aan het eide van de dag is het op. Wat doet u met dit meest kostbare bezit? 

Aan u de keuze

Is waarde uit te drukken in geld?

Velen van ons bereiken op een levensbedreigend moment een situatie waarin men denkt: Waar ben ik mee bezig? Wat is nu werkelijk belangrijk in het leven? Wat is voor jou de reden van het bestaan? Waarom ben jij hier op aarde?  

Altijd op zoek naar de juiste mensen

Samenwerken met en voor de juiste mensen. Geen middelmatige mensen, geen goede mensen, maar geweldige mensen. Daar werken we graag mee. Hun fantastische instelling koesteren we. Samenwerken 
doen we uitsluitend met hen. Daarin sluiten we nooit een compromis.

Behoor bij de beste 4% ter wereld

Ik wil puur een boodschap achter laten hoe we op de wereld beter met elkaar om kunnen en moeten gaan. Niet gedreven door onbelangrijke randverschijnselen, maar 100% geven om de werkelijke waarde in het leven te krijgen..... (anoniem)

Eerst als mens

De initiatiefnemers van Aangenamer Leven liepen, zoals zovelen van ons, de nodige deuken en krassen op de ziel op en verzamelden een rugzak vol tegenslagen en boekten ook zeer grote successen. Ze hadden geen rancune en gingen verder met "succesvol" ondernemen. Toch vonden ze geen voldoening en voelden dat de werkelijke waarde in hun onderneming ontbrak, lieten alles weer los en kozen voor Aangenamer Leven.  

1.

Stel je had zoveel geld dat je alles kon wat je maar wilde hebben. Wat voor werk zou je dan nu doen?

2.

Stel dat je 5 wensen zou mogen doen om de wereld beter te maken. Welke wensen zou je dan hebben?

3.

Ga jij jouw wereld en de wereld om je heen mooier en gelukkiger maken?  

En dan op je vakgebied  

Durf te vallen

Geen paniek als je valt. Op het moment dat je nooit probeert iets in je wereld te veranderen zal je nooit op je snufferd gaan. Door nooit fouten te maken of keuzes te durven te maken zal je nooit vallen en (af)leren. Durf te vallen en doe dat gewoon  regelmatig.      

Durf op te staan

Laat je nooit klein houden en stop niet opnieuw te proberen als je keuzes hebt gemaakt die nog niet het gewenste resultaat opleveren. Durf op te staan en opnieuw te starten. Laat niets of niemand je tegenhouden in verwezenlijken van dromen.  

Durf GROOT te zijn

Positie, macht, geld of populariteit maken iemand nog geen nobel mens. Wij geloven en ervaren dat verbeteren van de wereld en uit laten komen van dromen 100% te maken heeft met de juiste instelling. Altijd kiezen voor het goede en doorgaan met het goede. Het leven is een voorrecht. Aangenamer Leven is vaak onze eigen eigen keuze   

Durf te Leven

Groot zijn is blijven doorzetten om het goede te bereiken. Groot zijn betekent ook klein te durven blijven en in kinderdromen blijven geloven, maar niet klein te laten maken. Deze site is puur informatief en verwijst naar andere sites, shops en informatiebronnen en is gemaakt door en voor mensen die bewust kiezen om groot te durven zijn, tegenslagen gebruiken als leerschool en geen genoegen nemen met goed, gemiddeld of minder.  Aangenamer leven is durven uitblinken. 

Aangenamer Leven
Beleef klasse, straal het uit en geef het door

3e kwartaal 2018 open: 

Bezoek bestaande webshops, sites en platforms:

Waar zijn jullie allemaal mee bezig?

Binnen alle bovenvermelde categorieën worden sites, shops, platforms en apps ontwikkeld. Ambassadeurs en klanten van Aangenamer Leven krijgen wekelijks een nieuwe extra bron aangeboden waar producten, diensten, artikelen en oplossingen kunnen worden aangeschaft. Deze shops of dienstencentra worden altijd geleid en/of ondersteund door experts in de vorm van officieel partner of ambassadeur van Aangenamer Leven. De winkels of diensten van deze ondernemers zijn soms heel groot met fantastische mogelijkheden, maar ook klein en pas gestart vanuit het bijna niets. Wij als ambassadeurs van Aangenamer Leven helpen graag hen die over talent en ambitie beschikken doch mogelijk door tegenslagen of tegenwerking zich nog niet hebben kunnen profileren. En we helpen hen die anderen helpen om mensen met een afstand tot de sociale wereld of arbeidsmarkt ondersteuning te bieden. Elkaar helpen talenten op te poetsen en te laten schitteren, altijd doorspekt met kwaliteit en bewustzijn om de wereld te helpen en te verbeteren. Dat is waar de ambassadeurs van Aangenamer Leven voor staan..        

Aangenamer Leven...
doe het gewoon

Aangenamer Leven
doet het gewoon

Ambassadeurs van Aangenamer Leven kiezen bewust voor het beste van het beste en helpen graag anderen de afstand naar sociaal leven of arbeidsmarkt te verkleinen. Keuzes maken voor jezelf en je dierbaren en daarbij anderen bij helpen. Aangenamer Leven, doe het gewoon. Aangenamer Leven doet het gewoon.  


Durf te kiezen
voor alles waar je oprecht blij van wordt


"Het is niet de verandering van inkomsten die mijn levensstijl hebben veranderd, het is de verandering van mijn levensstijl die mijn inkomsten hebben veranderd."