Home » Henk

Informatiesite voor medewerkers en ambassadeurs

Om als vertegenwoordiger de informatie goed voor de bril te hebben en met het juiste verhaal naar "onze" verenigingen te kunnen stappen, heb ik deze site opgezet zodat we daar de info vanaf kunnen halen en zelf informatie kunnen toevoegen zodat we elkaar en nieuwe collega's kunnen helpen om het vliegwiel aan te slingeren en beter te laten draaien

Vraag aan Henk
Wil jij svp een zoom presentatie/uitleg geven die we dan weer kunnen gebruiken om een korte "instructie": video te maken.  Deze info betreft dus de uitleg van het verdienmodel voor de verenigingen.

Uitgebreide speluitleg etc volgt dan later 

Opmerking Arno
De eigen regio betrekken en zelf op pad gaan is mijn prioriteit en is mijns inziens ook het beste om te doen. Of dit nu geldt voor Aangenamer Leven, Wonen, Contact of Bordspellen; ik zal het zelf moeten doen en gaan werken vanuit de kern waarin ik woon.

Mijn opzet is om in het geval van Karaqtergames als eerste alle voetbalverenigingen een mail te sturen en vervolgens telefonisch te benaderen en bij allen een afspraak te organiseren met de mensen die beslissingsbevoegd zijn en/of invloed hebben op hen die dat zijn.

De verenigingen die ik ga benaderen zijn dus eerst de 13 voetbalverenigingen die de gemeente Altena rijk is.

Dit zijn:

 1. VV Kozakken Boys - Werkendam 
 2. VV Sleeuwijk - Sleeuwijk
 3. VV Woudrichem - Woudrichem
 4. VV GRC'14 - Giesen/Rijswijk
 5. VV Sparta '30 - Andel
 6. VV Achilles Veen - Veen
 7. VV Wilhelmina - Wijk en Aalburg
 8. VV Noad - Wijk en Aalburg
 9. VV GDC - Genderen/Drongelen
  Ook Eethen-Meeuwen
 10. VV Dussense Boys
 11. VV Be Ready - Hank
 12. VV Altena - Nieuwendijk
 13. VV Almkerk - Almkerk


Om deze verenigingen al een jumpstart te geven ga ik eerst ook (via de politiek) contact leggen met grote bedrijven met een (zoals ze aangeven) sociaal hart in de gemeente Altena. Dit zijn o.a. Rabobank, Hak, Schouten International, Van Oord Werkendam.
Hen wil ik graag de kans geven om bij alle voetbalverenigingen in de regio op het spel te staan en de regio in sociaal aspect te ondersteunen. Dit scheelt weer bij het zoeken naar sponsors bij de clubs en geeft een "samen" gevoel. Hierover later meer. 

Vragen aan Frank, Fré en alle anderen die in hun gemeente de handschoen op willen nemen en samen de kar willen trekken om zowel jezelf, Karaqtergames als Aangenamer Leven een financiële injectie te laten ervaren. 

Willen jullie svp de zoom van/met Henk bekijken en aan de hand daarvan een lijstje samenstellen van verenigingen en "grote" spelers die je zou willen en/of kunnen benaderen?