Home » Home 27-3

Concentratie. Hoe verbeter ik mijn concentratie en/of hoe help ik mijzelf tijdens examens. Lees verder

Gewichtscontrole:  Afvallen, op gewicht blijven of aankomen. Hoe kan het gezondst. Lees verder.

Water:
Waarom is water misschien wel het belangrijkste in ons leven?
Naast zuurstof is water van levensbelang.  Ons lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. Onze organen, weefsels en cellen hebben de hele dag vocht nodig om te hydrateren.  Het allerbeste water komt uiteraard uit de natuur. Het meest mineraal- en energierijke, natuurlijke drinkwater ontstaat wanneer water vanuit de bron of als regenwater over glooiende oppervlakken stroomt en langzaam door verschillende bodemlagen sijpelt. Hierdoor wordt het gefilterd en neemt water mineralen en sporenelementen op.

Afvallen: Hoe val ik op de meeste gezonde wijze af.  inzicht shop 


Waar water is, is leven, want zonder water kan er geen leven zijn. Naast zuurstof is water dan ook van levensbelang. En dat blijkt ook wel, want ons lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. Onze organen, weefsels en cellen hebben de hele dag vocht nodig om te hydrateren. Met die wetenschap wil je toch alleen maar het beste en zuiverste water drinken. Het allerbeste water komt uiteraard uit de natuur. Het meest mineraal- en energierijke, natuurlijke drinkwater ontstaat wanneer het vanuit de bron of als regenwater over glooiende oppervlakken stroomt en langzaam door verschillende bodemlagen sijpelt. Hierdoor wordt het gefilterd en

Geef je dromen nooit op 

Geef je dromen nooit op!!

Zelfs als iedereen zegt dat je geen schijn van kans maakt! 


Wie wij zijn en waarom we doen wat we doen


Tegenslag werd levenswerk
Harde levenslessen laten regelmatig diepe krassen op onze ziel achter. Wat doen we daarmee?

Waarom we doen wat we doen
Iedereen heeft een eigen opvatting over het leven. Wat betekent aangenamer leven voor jou?

Aangenamer Leven is primair het gedachtegoed. 
Bewuster, liefdevoller, gezonder en vreedzamer leven. Dat is waar we voor gaan. Is het een utopie of kunnen we ongeachte religie, kleur, geaardheid of politieke voorkeur de wereld helpen? Wij denken dat het kan. We gaan ervoor. Aangenamer Leven is voor iedereen. 

Om het gedachtegoed te ondersteunen heeft Aangenamer Leven een conceptorganisatie in het leven geroepen. Die organisatie is 100% van en voor jou als lid en 100% coöperatief. Winst gaat terug naar leden en bewonderenswaardige initiatieven.


Aangenamer Leven

Ontdek het zelf

Lid

€10,00 per jaar

Lid Aangenamer Leven
Voor € 10,- per jaar bent u al lid van Aangenamer Leven. Voor nog geen 84 cent per maand steunt u daarmee al onze initiatieven en ontvangt u altijd kortingen van 5%, oplopende tot 25%, in onze webshop

Supporter

€25,00 per jaar

Supporter Aangenamer Leven
Voor € 25,- per jaar heeft u niet alleen dezelfde kortingsrechten als het gewoon lidmaatschap, u draagt ook nog eens extra bij aan Stichting Aangenamer Leven. Door uw extra steun kunnen we nog meer helpen. 

Ambassadeur

€150,00 per jaar

Ambassadeur Aangenamer Leven
Naast dezelfde rechten en extra bijdragen als supporter, bent u ook certificaathouder en ambassadeur van coöperatie Aangenamer Leven. U heeft stemrecht en deelt mee in de eventuele winst.    


Ben of ken jij die partner of leverancier van Aangenamer Leven?

100% kansen voor jou als ondernemend mens
Aangenamer Leven biedt talentvolle ondernemende mensen met afstand tot de markt en/of product van premium kwaliteit, het platform waar hun diensten de volle aandacht krijgen. 
Achter ieder aangeboden product of dienst die wordt aangeboden via de webshop van Aangenamer Leven schuilt een verhaal van de een ondernemend mens die bijdraagt aan bewustzijn en levenskwaliteit.
Een ondernemend mens die het gedachtegoed van Aangenamer Leven omarmt en hoogwaardige kwaliteit in diensten, producten en service levert waar leden van Aangenamer Leven zich in vinden. 

Persoonlijk en sociaal welzijn Samen kunnen we zoveel meer voor onszelf en voor elkaar betekenen

Onze Missie

100.000.000 mensen laten ervaren dat leven uit kernwaarden blijer, gelukkiger, dankbaarder en mooier maakt. 

vrouw op strand aan zee met mooie roze achtergrond

Ons Doel

Het platform bieden aan en voor hen die levenskwaliteit wensen te ervaren en te delen.
 

Man en vrouw op een berg in zwitserland

Hoe

Door het gedachtegoed te delen en het platform en shop(s) te bieden waar (levens)kwaliteit nummer één is en blijft.

vader en moeder met zoon met down. Foto by nathan-anderson

Aangenamer Leven  

Dat is wat ik wil.

logo aangenamer leven