Home » Infotainment » Blog » Arno van Veen

Arno van Veen

Gepubliceerd op 12 september 2021 om 18:48

Hallo,

Mijn naam is Arno van Veen, ik ben op dit moment van schrijven 60 jaar en heb, net als bijna iedereen, in het leven het nodige meegemaakt. Dingen die sterke invloed hadden op hoe ik verder ging. Prachtige belevenissen en ook gebeurtenissen die ik liever niet had meegemaakt. Ik kreeg door de levenslessen krassen op mijn ziel. Dat zal u wellicht herkennen. Het verliezen van dierbaren was het pijnlijkst. Die mensen mis ik nog steeds. Een hartinfarct met buiten lichaam treden, bedrogen en bestolen worden door zogenaamde eerlijk mensen, faillissement, burn-out waren andere zaken die mijn leven sterk bepaalden gingen me ook niet in de kouwe kleren zitten. Allemaal zaken die levensbepalend waren en zijn en een sterke invloed op me hadden. 12 juni 2019 spande echter voor mezelf de kroon. Dat was de dag dat ik in UMCU te horen kreeg dat ik 3 vormen van kanker had met daarbij de mededeling dat het heel serieus was en ik overal rekening mee moest gaan houden. Dus ook met het ergste. 

Inmiddels is het 22 juni 2020  -Ik zal het verhaal hier kort houden. De langere versie kan je lezen in mijn boek "Het Diepe Dal als Springplank"-  en ik kijk nu terug op het moment dat ik in het ziekenhuis lag en ik mezelf, mijn God, het universum en alles en iedereen, dus inclusief mezelf, beloofde dat als ik een wonder mee mocht maken en mocht genezen, dat ik dan de rest van mijn leven zou besteden aan het bekend maken van het gedachtegoed van Aangenamer Leven. Het gedachtegoed dat al vanaf kind in mijn hoofd speelde en speelt. Ik beloofde dat ik het niet alleen bekend zou maken, maar het ook echt zou gaan vermarkten als merk en hulpbron. Een merk en hulpbron voor iedereen met de juiste intentie die hulp en steun zoekt om de het leven en de wereld zo mooi en gelukkig mogelijk te maken. 

Gelukkig maakt deze belofte schuld. Een schuld die ik graag inlos. Want na 10 maanden, na 3 operaties, na het verwijderen van een halve long, na het verwijderen van je schildklier, bijschildklieren, 19 lymfeklieren en 3 maanden chemotherapie, bestraling en radioactief jodium behandeling en alle andere medicatie, infusen en alles wat wordt gebruikt om de ziekte te verbannen, kreeg ik een bericht te horen waar ik nu nog steeds koude rillingen van krijg. 'Meneer van Veen, wij als behandelende doctoren en professoren maken ook graag wonderbaarlijke genezingen mee. Uiteraard gingen we ervoor om u te genezen, maar dat alle behandelingen zo goed en zo snel zijn aangeslagen hadden we ook niet durven kopen. Er is geen enkel spoortje van kanker meer in uw lichaam te vinden'. Op dat moment weet je dat wonderen bestaan. Ik heb het mogen meemaken.

Of je nu in God, Allah, het Universum, of helemaal niets gelooft maakt niet uit, maar ik wist niet hoe snel ik de God en universum waar ik in geloof op mijn blote knieën moest danken. Ik kreeg en krijg een ongelofelijk prachtige kans om de belofte die ik heb gemaakt ook daadwerkelijk om te zetten in daden. Het domme najagen van onbelangrijke zaken ligt achter me. Ik heb gekozen om Aangenamer Leven en alles waar Aangenamer Leven voor staat wereldkundig te maken en te delen met iedereen die daar behoefte aan heeft. 

Als je naar de website www.aangenamerleven.nl gaat dan kan je zien wat het gedachtegoed is en hoe het zich verder ontwikkelt. Daar kan je lezen wat ons drijft, waar we staan en waar we naartoe willen. Ik zeg inderdaad we, want na het delen van mijn hersenspinsels zijn er meerdere mensen naast en bij me gaan staan die het gedachtegoed omarmen en het met mij wereldwijd willen uitrollen en verspreiden. Kijk maar of Aangenamer Leven ook iets met en voor je kan doen en of het iets voor je is. Mocht je meer over willen weten over het gedachtegoed, het merk, de visie, missie, het doel en vooral manier van leven, neem dan gerust contact op. Wie weet kunnen we samen wel bereiken wat jij altijd al in je diepste hebt willen bereiken.

Groet,

Arno van Veen

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.