Hallo Jan, geachte heer Berden,

Het is een gedachtespinsel waar ik al jaren mee loop ben ik nu tot uitvoer aan het brengen. Het is de markt zetten van een bedrijf dat echt toegevoegde waarde biedt als het gaat over Aangenamer Leven van mens en dier. Ik zal u niet vermoeien met de details van mij, die kan u, als u dat wenst, lezen op www.aangenamerleven.nl.  

Uw bedrijf en een aantal van uw familieleden heb ik via een bijzonder wijze mogen leren kennen. Tijdens een zware periode in mijn leven heb ik mijn inkomen gehaald uit het uittikken van interviews. Ik heb er bijna 2.000 gedaan. De interviews met U, Saskia, Mark, Paul en Jan senior pakten me enorm.

De wijze van ondernemen en de warmte die u allen uitstraalt was en is voor mij iets heel moois om te mogen voelen. Omdat ik uw aller privacy respecteer zal ik daar niet verder over uitweiden.

Wel wil ik u graag aangeven dat het voor mij aanleiding was om de stoute schoenen aan te trekken en contact met u te zoeken.  

Mijn naam is Arno van Veen, ben de grondlegger van AangenamerLeven.nl en ben, juist nu, met vrienden met een soortgelijk gevoel, achtergrond of kras op de ziel, Aangenamer Leven in de markt aan het zetten.   

Graag wil ik U namens Frank van Straalen, Max Koogje, Adri Koorevaar en Thijs van der Horst (MT Aangenamer Leven) vragen om naar de bovenstaande en onderstaande links te kijken.

Wij denken dat we met Aangenamer Leven veel mensen bereiken die echt kwaliteit zoeken en we zouden dan ook graag met u van gedachten wisselen of we u daarin ook kunnen en mogen voorstellen via bijvoorbeeld AangenamerWonen.nl 

Mocht u aan de hand van de gegeven informatie openingen zien om een afspraak te maken, dan verneem ik dat heel graag. Met liefde en plezier wil ik met u delen wat mijn en onze intenties zijn.  

Vriendelijke groet en ik hoop tot ziens,
Arno van Veen  

Introductie

Het Gevoel