Spelenderwijs je leven aangenamer maken.

Als ouder van 6 kinderen waarvan ik aanneem dat ik ze naar beste kunnen heb grootgebracht hecht ik veel waarde aan het belangrijkste in ons leven en dat is ons gezin.
Het is verontrustend om te zien dat ook binnen het gezin er steeds grotere afstanden ontstaan. De wereld digitaliseert. een ontwikkeling die de nieuwe generatie vrijwel probleemloos oppakt maar daarmee ook een kloof aanbrengt tussen de nieuwe en oude generaties. De mobiele telefoon neemt het leven over en dit brengt grote veranderingen met zich mee en helaas niet altijd ten goede. Kijk naar de ontwikkeling van onze jeugd, hun basiskennis taal en rekenen is schrikbarend slecht  want waarom zouden ze het zelf moeten weten want de “computer” weet het toch.

In mijn eigen jeugd was spel een belangrijk onderdeel. In groep 4 van de lagere school leerde ik schaken en met name later besef je pas welke invloed het spelen in je ontwikkeling heeft gehad. Door het spel leerde ik mij beter te concentreren, werd het geheugen sterker, leerde logisch te redeneren en dat zijn eigenlijk maar een paar punten van hetgeen het spelen van spellen voor je kan doen.

Uit deze basisgedachte is dan ook Karaqtergames ontstaan. Breng het gezin weer aan tafel met elkaar, opa’s en oma’s met hun kleinkinderen en ouders met hun kinderen door gezellig met elkaar een gezamenlijke activiteit uitvoeren en als dat dan ook nog eens gecombineerd kan worden met het verbeteren van taalkennis en rekenkunde en spelenderwijs het concentratievermogen, het geheugen en logisch denkend vermogen wordt ontwikkeld dan krijg je karaqtergames.
Karaqtergames ondersteunt volledig het concept van Aangenamer Leven want hoe aangenaam is het leven als je dit kunt delen met familie, vrienden en kennissen. 
Karaqtergames heeft een aantal spellen ontwikkeld die elk op hun eigen wijze bijdragen aan de ontwikkeling van taal en woordkennis. Deze spellen worden uitgebracht onder het logo van aangenamer leven en zijn exclusief via Aangenamer Leven of via één van onze gesponsorde activiteiten te verkrijgen... lees verder

 

Een win-win-win situatie,

Winst voor de sponsoren van de vereniging, winst voor de vereniging, winst voor de kleine ondernemer en vooral winst voor het kind.
In en na deze corona tijd staan veel bedrijven en verenigingen behoorlijk onder druk. Het wegblijven van het publiek, sluiting van kantines en meerdere noodzakelijke aanpassingen zorgen ervoor dat met name verenigingen veel inkomsten hebben gemist. Geld dat ze eigenlijk niet missen kunnen. Daarnaast hebben ook veel sponsoren het moeilijk hetgeen tot gevolg kan hebben dat de sponsorinkomsten ook zomaar drastisch kunnen dalen.

 

Ons sponsorconcept voor verenigingen en daarbovenop een fantastische bijdrage leveren aan de ontwikkeling van uw kind is echt uniek.
Met een kleine tegenprestatie kan mijn sponsoractie snel enkele duizenden euro’s voor uw vereniging opleveren zonder enige vorm van investering en risico!

 

De basis: De absolute trend in het onderwijs, Spelend leren

 

Ons concept houdt in:       100% van de opbrengst voor de vereniging

                                               Geen enkel financieel risico voor de vereniging

                                               Geen investering voor de vereniging

                                               De verenigingsbijdrage, alleen een klein beetje tijd.

                                               Brede ondersteuning voor onze jeugd middels spelend leren

 

 

Mijn naam is Henk Koster en als elke andere ondernemer ben ik altijd op zoek naar nieuwe oplossingen om mijn product op een leuke manier onder de aandacht te brengen. En bij voorkeur middels een actie die meerdere partijen bij elkaar brengt en voor alle partijen een positief effect heeft.
In de overtuiging dat wij wat voor elkaar kunnen betekenen en u gunt ons uw tijd om met elkaar in gesprek te gaan, mail of bel ons dan.

 

Verantwoord en educatief spelen!

Vergroot taalvaardigheid,

concentratie en geheugen!

Henk Koster