DE AMBASSADEURS VAN
STICHTING AANGENAMER LEVEN

Het gaat niet om wat je kan.
Het gaat om wie je bent.

Krassen op je ziel?
Failliet gegaan?
Voor gek versleten?
Vals beschuldigd?
Domme dingen gedaan?
Telkens weer het water tot aan je lippen?
Keuzes gemaakt die een ongewenst resultaat opleverden?
Goede mensen om je heen verzameld, maar vergeten afscheid te nemen van de verkeerde?


Welkom bij de club.

"Welkom bij de Club" Dat zeggen Richard Branson, Winston Churchill, Warren Buffet, Andrew Carnegie en duizenden andere ondernemende mensen die meerdere diepe dalen als springplank en leerschool hebben gebruikt en door zijn gegaan waar anderen stopten of niet verder durfden omdat "men" er wat van vond.

Jim Collins onderzocht wetenschappelijk meer dan 1.100 bedrijven en beschrijft in zijn boek "Good to Great" dat de echt succesvolle mensen juist diegene waren en zijn die het "met een klein clubje juiste mensen" aandurfden om na het vallen telkens op te staan, het voortouw bleven en blijven nemen en lak hebben en hadden aan de zogenaamde "maar zo moet het want zo gaat het altijd" denkers. 

 

Advies en ondersteuning door de juiste mensen

Welkom bij de club. Dat zegt Stichting Aangenamer Leven tegen de ambassadeurs die zich inzetten voor ons doel. Stichting Aangenamer Leven is bijzonder blij en trots dat deze doorzetters en kartrekkers hun steun geven aan de initiatieven van Stichting Aangenamer Leven. De ambassadeurs zijn de organisatie. Zonder ambassadeurs zouden de doelstellingen van Stichtinge Aangenamer Leven nimmer gerealiseerd kunnen worden. Ambassadeurs zijn, vanwege administratieve redenen, niet altijd lid van het (dagelijks) bestuur, maar de stem en mening van de ambassadeur is voor Stichting Aangenamer Leven van eminent belang. Ambassadeurs, of het nu bestuursleden zijn of niet, ontvangen geen salarissen of verschotten of wat dan ook. Sterker nog; ambassadeurs dragen niet alleen bij door leveren van inzet en kennis, ze ook nog donateur van de stichting, Welkom bij de club. 


      
Ambassadeurs, bestuursleden en adviseurs Stichting Aangenamer Leven:

  1. Adri Koorevaar
  2. Arno van Veen
  3. Dave van Rijckevorsel Esq.
  4. Frank van Straalen
  5. Fré Douma
  6. Han Gruijters
  7. Henry Claessen
  8. Martin van der Vliet
  9. Max Koogje
  10. Rob de Winter

Ambassadeurs van Stichting Aangenamer Leven