• Kies Aangenamer Leven
 • Puur kwaliteit in alle webshops
 • 35% gaat naar goede doelen
Entreegeld Nee
Prijs per maand € 10,-
Korting alle shops Ja
Opbouw (be)spaarpot Ja
Groeicertificaathouder Coöperatie Aangenamer Leven Ja
Mede vennoot en winstcertificaathouder Coöperatie Aangenamer Leven Nee

Lid van Friends & Family PLUS Club van AangenamerLeven en als Junior Ambassadeur meedoen in het Aangenamer Leven Spaarplan

Friends and Family of Member Gets Member

Wat is dat eigenlijk precies?
U kent het waarschijnlijk wel. U bent lid van de Libelle of T-Mobile of een energiebedrijf of welk abonnement dan ook, en u attendeert daar iemand op. Via u wordt dan een familielid of vriend of vriendin abonnee en als dank voor uw hulp krijgt U van het betreffende bedrijf een cadeautje.
Dat kan een aardigheidje zijn of een voordeel op uw (beider) abonnement voor een bepaalde periode. Dat is het principe van het Familie & Friends of Member Gets Member.  Wat hier gebeurt is dat geld, dat normaal gesproken uitgegeven wordt aan dure wervingscampagnes of andere vorm van marketing, nu wordt geschonken aan de abonnee die helpt om het product of dienst te verspreiden. U wordt beloond. Dat is in het kort gezegd het principe. 

friends & family aangenamer leven
friends & family plus club aangenamer leven

Aangenamer Leven gaat een stapje verder

Met de Friends and Family PLUS club gaat Aangenamer Leven zelfs nog een stapje verder dan Member Gets Member, Family and Friends en het delen van haar winst met goede doelen en de maximaal 5.000 winstcertificaathouders. Met de Friends and Family PLUS club geven we ons geld uit aan de trouwe leden en Ambassadeurs die ons helpen te groeien. U bent daarin onze steun en toeverlaat en  en verspreider van het mooie virus dat Aangenamer Leven heet. Dat waarderen we. Die waardering spreken we niet alleen uit, die keren we ook uit in harde munt. Samen met onze partners kunnen we u ALC bieden voor iedere nieuw Family & Friends lid in onze Friends en Family PLUS club.  ALC (AANGENAMER LEVEN COIN) staan voor euro's die u via Aangenamer Leven vrijelijk kan uitgeven bij al onze partners. We gaan dus echt nog één of meer stapjes verder. Vandaar de PLUS. 

We betalen mogelijk uw boodschappen

Leden van de PLUS club genieten niet alleen van de hoogste kwaliteit die de ondernemers of ondernemingen bieden, en van de kortingen die u als lid/ambassadeur ontvangt, maar als lid van de Friends and Family PLUS club kan u een groeicertificaat bemachtigen.  Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is ons helpen groeien door 4 nieuwe leden aan te laten sluiten binnen de Aangenamer Leven Friends and Family PLUS club. Lid van de PLUS club bent u voor 10 euro per maand. Na het aanbrengen van het vierde nieuwe lid ontvangt u een beloning. waar u echt iets mee kan. U ontvangt dan namelijk een groeicertificaat met een minimale gegarandeerde eindwaarde van 156 Aangenamer Leven Coins (ALC) Dit zijn dus gewoon die euro's. Dit certificaat van € 156,- groeit zelfs in waarde door de verkoop van producten en of diensten door de ondernemers/ondernemingen in alle zuilen van Aangenamer Leven en door de groei in aantal Friends and Family PLUS club leden. We zullen u hier niet verder mee vermoeien, maar de maximale beloning na een jaar groeien is 24.000 ALC. Oftewel € 24.000,-

shopping friends & family plus club aangenamer leven
friends & family plus club aangenamer leven

Samen maken we het mogelijk 

Uw groeicertificaat van minimaal ALC 150,- en maximaal ALC 24.000,- kunt en mag u ieder jaar (niet mee te nemen naar volgend jaar) en kunt volledig via Aangenamer Leven besteden bij haar aangesloten partners en ondernemingen. Het geld is dus echt van en voor u en de keuze bij welke ondernemer of welke producten u dit wilt besteden is ook echt aan u. De enige restricties zijn dat het via Aangenamer Leven gaat en u het volledig bedrag in hetzelfde jaar moet besteden. Aan het eind van ieder volgend jaar ontvangt u opnieuw nieuwe ALC zolang u zelf in het bezit bent van het groeicertificaat en zelf lid bent van de Aangenamer Leven Friends and Family PLUS club. Op het moment dat u geen lid meer van de PLUS club bent vervalt het groeicertificaat en de rechten op ALC. 

Niet te koop

Door het promoten van Aangenamer Leven en het bemachtigen van het PLUS club groeicertificaat zal u een extra financiële bestedingsruimte voor uzelf creëren met een maximum van 24.000 ALC per jaar. U wordt er dus niet rijk van maar kunt een stuk aangenamer leven. Daarnaast creëert u mede meer mogelijkheden die stichting Aangenamer Leven kan inzetten voor verschillende goede doelen en of initiatieven. U geeft anderen ook de mogelijkheid op een aangenamer leven door Aangenamer Leven te promoten, bij familie vrienden en of bekenden.
Het PLUS groeicertificaat is niet te koop en alleen te verkrijgen door te helpen groeien. Help uzelf en anderen aangenamer te leven, en help de ondernemers uit de zuilen aan meer omzet. Ook zij zorgen ervoor dat Aangenamer Leven voor velen die er niet meer op hadden durven hopen toch mogelijk wordt. U kunt overigens niet zomaar lid worden van de PLUS club. Hiervoor wordt u persoonlijk uitgenodigd door iemand die al lid/ambassadeur is. Wilt u lid worden maar bent u nog niet uitgenodigd? neem dan even contact op zodat we u op de wachtlijst kunnen plaatsen. Zodra de ruimte er is neemt een bestaand lid contact met u op en kunnen we met elkaar zorgen voor elkaar. Ook dat is Aangenamer Leven.

friends & family plus club aangenamer leven
friends & family plus club groei certificaat aangenamer leven

Extra informatie groeicertificaat Friends and Family Plus Club

Zoals U elders op de site kan lezen is Aangenamer Leven van de Ambassadeurs.
Dit zijn 5.000 (kleine) investeerders die de ambitie en doelstelling van Aangenamer Leven ten volle ondersteunen en graag mede-eigenaar zijn van dit bijzonder en mooi initiatief wat Aangenamer Leven heet. Groeicertificaten staan los van het eigendomsdeel.
U wordt met het groeicertificaat dus geen Ambassadeur of mede-eigenaar, maar U treedt wel toe tot de Aangenamer Leven Friends and Family PLUS Club als Junior Ambassador. 
 
Het groeicertificaat is bij uitstek geschikt voor een ieder die Aangenamer Leven een warm hart toedraagt, graag anderen helpt en ook graag en appeltje voor de dorst wil ontvangen. Dit groeicertificaat kan uitsluitend verkregen worden door anderen te helpen.
Het groeicertificaat is niet te koop. Het groeicertificaat is je onomstotelijk bewijs dat U een bedrag in uw Aangenamer Leven spaarpot hebt dat U vrijelijk via de websites en shops van Aangenamer Leven bij ALLE aangesloten ondernemers kan en mag besteden.
VRIJELIJK dus. De enige restricties die eraan verbonden is, is dat het gespaarde geld (maximaal € 24.000) binnen het jaar van sparen uitgegeven moet geven. Alle bezitters van een groeicertificaat komen - mits ze dat wensen - op de wachtlijst om toe te treden als Ambassadeur en mede-eigenaar van Coöperatie Aangenamer Leven. 

Waarom spaarpot en spaarplan en geen spaarbank?

Dit is onder andere omdat de Wet financieel toezicht (Wft) het woord ´bank´ door een ieder die geen vergunning als bank heeft bank verbiedt te gebruiken. Daarnaast heeft Aangenamer Leven totaal geen intentie om een bankinstituut te zijn zoals de traditionele bankinstellingen. Aangenamer Leven biedt "gewoon" een spaarpot die mensen echt ontzorgt. Dit kan Aangenamer Leven doen door het verstrekken van het groeicertificaat. In de Aangenamer Leven Spaarpot is niet mogelijk om meer dan € 10,- per maand te de sparen. € 120,- maximaal per jaar dus. Dat is exact het lidmaatschapsgeld dat U betaalt. Dat de spaarpot heel bijzonder is, zult U je zelf gaan ondervinden.  
Rendement 30% of hoger.
U leest het goed. 30% en veel meer is echt mogelijk. Sterker nog: € 120,- spaartegoed kan zelfs oplopen tot een bedrag dat 200 maal hoger is dan je spaarinleg. Dat lijkt onmogelijk, maar dat is het niet. U zal er niet echt super rijk van worden door € 10,-  per maand te sparen in de Aangenamer Leven Spaarpot, maar het leven kan er financieel gezien echt aanmerkelijk aangenamer door worden. Maar, voordat je € 10,- per maand kan sparen en nog veel meer geld gaat besparen, eerst nog uitleg. Aangenamer Leven houdt van transparantie. Een kleine inleg met een groot resultaat.

friends & family plus club spaarpot aangenamer leven
friends & family plus club aangenamer leven

Waarom (be)sparen? 

 • Gebruik maken van de spaarpot is voor iedereen anders.
 • De één vindt het prettig om een appeltje voor de dorst te hebben en te (be)sparen en de ander vindt het leuk om anderen te helpen.
 • Weer een ander wil lid zijn omdat hij/zij gegarandeerd het beste van het beste voor zichzelf en diens dierbare eist. 
 • Het mooie van deze Spaarpot is dat het één niet zonder het andere kan.
 • Deelnemen in en gebruik maken van de Aangenamer Leven Spaarpot kan namelijk niet door het zomaar kopen van een groeicertificaat.
 • Een groeicertificaat is NIET te koop.
 • Een groeicertificaat kan je alleen maar verdienen en verkrijgen door te helpen.
 • U krijgt je groeicertificaat in je Aangenamer Leven Spaarpot van minimaal € 156,- op het moment dat u vier vrienden of familieleden hebt geholpen om ook te sparen in de Aangenamer Leven Spaarpot.

Alles wat u doet is dus helpen 

 • U helpt dus vier mensen te (be)sparen,
 • U helpt de coöperatie Aangenamer Leven al haar activiteiten goed door te kunnen blijven ontwikkelen
 • U helpt de aangesloten ondernemers
 • U helpt de kwaliteit te waarborgen
 • U helpt Stichting Aangenamer Leven
 • U helpt uzelf aan een leuk (be)spaarpotje.     

Absoluut niet meer dan vier

 • Om te voorkomen dat mensen gaan ronselen of achter mensen gaan aanjagen is het absolute maximum aan spaarleden die je mag introduceren vier personen. 
 • Vier en niet ééntje meer. 
 • Indien u vier mensen DIE OOK HET JUISTE GEVOEL HEBBEN kunt en wilt helpen door ze lid te laten worden van de Aangenamer Leven Spaarpot, dan helpt u ons en hun echt fantastisch.
 • Ook de aangesloten ondernemers zijn daar, met het oog op kwaliteitscontrole, bijzonder blij mee. 
 • Indien u iemand aanbrengt die zich NIET THUIS VOELT OF HET GEVOEL HEEFT DAT AANGENAMER LEVEN wordt opgedrongen, zullen we deze persoon het spaargeld retourneren.
 • Voor Aangenamer Leven en dus ook voor Aangenamer (be)sparen geldt altijd de stelling: Liever geen klant dan een ontevreden klant en graag een klant en relatie voor het leven en niet voor even.  

Zorgvuldigheid troef

 • We schenken u heel graag de minimaal 25% rente,  winstverdeling en meer.
 • Aangenamer Leven is wel zorgvuldig met het toelaten van ondernemers en ambassadeurs.
 • Vandaar dat we ook een stop houden bij vier de door u aan te bevelen spaarders. 
 • Van zowel de ambassadeurs als ondernemers eisen we de hoogste van de hoogste kwaliteit.
 • Dat eisen van de hoogste kwaliteit doen we omdat we elkaar en de leden die zichzelf en hun dierbaren het beste van het beste gunnen nimmer teleur willen stellen.
 • Dat doen we ook omdat we de aangesloten ondernemers super scherp houden en ook zij ons scherp houden als het gaat om het blijven leveren van de hoogste van de hoogste kwaliteit
 • En dat doen we onder andere ook omdat we de wereld willen laten zien dat elkaar helpen alleen maar duurzaam is op het moment dat je kwaliteit en liefde laat winnen van geld, hebzucht en ander praktijken om -snel- geld te verdienen.
 • Wees dus s.v.p ook zorgvuldig in wie je wilt aanmelden bij de Aangenamer Leven Friends and Family PLUS club.
 • Blijf genieten van de kwaliteit die we samen kunnen delen en het grote bedrag dat u kunt (be)sparen.   
friends & family plus club aangenamer leven
friends & family plus club aangenamer leven
friends & family plus club aangenamer leven

Niet de grootste, wel het beste

 • We lanceren ons in tijde van crisis.
 • Het corona virus brengt ernstige schade toe op allerlei plaatsen in ons leven.
 • Gezondheid, economie, werkgelegenheid, relaties, alles in ons leven heeft het zwaar te verduren en krijgt rake klappen.
 • Aangenamer Leven zegt niet het virus niet uit te kunnen bannen, maar kan het leven in tijden van crisis wel aangenamer maken. Dit door consequent te blijven kiezen voor kwaliteit in het leven.
 • Door op een andere manier bedrijfsvoering te doen en door te denken en handelen vanuit het lid van de coöperatie, werken we voor en met de leden.
 • Samen werken we aan een brede steun in de maatschappij voor de hulpbehoevende en samen werken we aan herstel van ons aller kwaliteit van leven. Dit is wat we vanuit Aangenamer Leven doen.
 • Het prettige daarbij is dat iedereen die met Aangenamer Leven werkt dankbaar is.
 • De hulpbehoevende krijgt steun, de ondernemer/bedrijf meer omzet en leden van de coöperatie Aangenamer Leven meer bestedingsruimte.
 • In deze zware tijden is dat een nog groter geschenk dan in voorspoed.
 • Laten we elkaar helpen door het beste van het beste te leveren.
 • Laten we dat samen doen.
 • Aangenamer Leven heeft namelijk niet de ambitie de grootste van de grootste te worden, maar wel het beste van het beste te leveren.
 • Hierin doen we geen concessies.