Week 38 Nieuw(s)

Het nieuws van afgelopen week al gelezen of gehoord?
Alles over de (be)spaarmogelijkheden, de breintraining, suppen, educatie, de stichting en nog veel en veel meer vind je in de nieuwsberichten van  week 36 en 37. Vandaag het eerste nieuws in week 38.

Wij hebben het voorrecht dat we steeds meer omringd, begrepen en ondersteund worden GOOD people die GREAT people blijken te zijn.
Dank je.  

14 september
Vandaag geen maandagavond zoom om je op de hoogte te houden van het laatste nieuws. Vandaar even de laatste getalletjes en weetjes hier op deze site.

Wist je dat:
Zich 5 ambassadeurs van Aangenamer Leven zich hebben aangemeld voor de "brein" trainingsdag op 26 september? Meer info - klik hier - 

We in deze 4 -proef- maanden in 2020 binnen en rondom Aangenamer Leven bijzonder veel aan het doorontwikkelen zijn? 

Het ons niet gaat zozeer om groei in aantal gaat, maar altijd in groei van kwaliteit. Het gaat ons er niet om wat je kan, maar wie je bent.

We nieuwe leden en ambassadeurs een extra cadeau gaan geven waar een "gezonde" gedachte achter zit?

We met karaqtergames iets bijzonders aan het ontwikkelen zijn op educatief gebied?

Een aantal van onze Ambassadeurs en ConceptmanagerS al doende zijn met de internationale website van Aangenamer Leven?

Wees eerlijk; had jij verwacht dat die site in een aantal werelddelen bfranq.com gaat heten? Ga maar even kijken als je wilt.

Dat de in de Engelse taal dit (uitspraak -biefrenk) gewoon wees eerlijk betekent? Dat de afkorting "fran" in de straattaal vaak gebruik wordt als afkorting vrienden en familie (Friends and Family)

Dat we de aanschaf van het winstcertificaat gaan brengen naar de oorspronkelijke nominale waarde € 2.500,- Dat dit gaat gebeuren in stapjes. Dat we daar op 1 oktober mee starten?

Dat we met Friends and Family ook weer heel veel mensen blij gaan maken.

Dat we..... Kijk af en toe op de nieuwspagina, onze andere websites, films,  blog en vlog die eraan gaat komen, en nog veel meer. 

Vragen en/of opmerkingen? We horen en lezen ze graag. In deze testperiode in 2020 kunnen we alle goede feedback goed gebruiken. 


Week 37 Nieuw(s)

12 september
Vandaag is een tipje van de sluier opgetild wat betreft de opening de van de (bank mogen we niet zeggen) Aangenamer Spaarpot. De Aangenamer Leven Spaarpot met het Friends and Family concept is een, of misschien wel DE, manier waardoor mensen een wat ruimer budget kunnen sparen om boodschappen en inkopen te doen bij de aangesloten partners van Aangenamer Leven. 

Een bijzonder mooi initiatief en (h)eerlijk concept waardoor en waarmee we velen weer mogen helpen. Ambassadeurs en Partners helpen leden van Aangenamer Leven.

AangenamerLeven - Friends and Family -Klik Hier -

 

11 september
De ConceptmanagerS zijn onafhankelijke ambassadeurs en leden van Aangenamer Leven die zich verdienstelijk maken voor ondernemers.
Ze bieden hulp op het moment dat een collega ondernemer op het gebied van juridische zaken, administratieve zaken, ICT, promotie-activiteiten, web-ontwikkeling of welke andere "bijkomende" ondernemers vraagstukken dan ook een helpende hand kan gebruiken.
Als partners en collega's zijn de ConceptmanagerS voor zowel Aangenamer Leven als haar leden en ambassadeurs ideale partners waar je met (al) je vraagstukken aan kan kloppen. Vandaag hebben de ConceptmanagerS weer een bijzonder mooie opdracht gekregen en geaccepteerd van één van onze collega Ambassadeurs. Het resultaat zal op of voor 25 september via de nieuw(s)site worden getoond

www.ConceptmanagerS.com - Klik Hier -  

10 september
De -proef-site Aangenamer Fitter is gelanceerd. 
Deze pagina geeft verwijzingen naar partners en uitleg over waarom we ons lichaam en onze brein trainen en wat de invloed is van bewuster trainen en fitter worden is.
Een pittige zin, maar ik zou zeggen kijk zelf maar eens op deze pagina.
De partners van Aangenamer Leven op dit specifieke gebied helpen hier een ieder de juiste keuze te maken hoe lichaam en geest te trainen. Op zoek naar de hoogste kwaliteit voor jezelf en je dierbaren?....

 

Aangenamer Fitter - Klik hier -

 

10 september
Aangenamer Gezonder biedt, in samenwerking met Marvalous Health, een bijzondere "brein"trainingsdag aan. Of meer brein en body. Hoe kom je in balans, hoe kan je dat beïnvloeden, wat maakt wat je doet en hoe je dat doet, waarom je dat doet en wat doet de brein met je lichaam. 
 
Neurowetenschapper Marc van Lokven en SUP-expert Elske Wind van SUP Centre Frieslân verzorgen zaterdag 26 september deze retreat.
Absolute aanrader. 

Meer informatie en aanmelden - klik hier - 

9 september  
Wederom met de nodige trots en dankbaarheid kunnen en mogen we aankondigen dat we weer een stappen hebben genomen die we graag met je delen. De ontwikkelingen van en rondom het conglomeraat Aangenamer Leven gaan gestaag door.
Vandaag hebben we de website van Stichting Aangenamer Leven kunnen en mogen openen. Daar zijn we ook weer heel blij mee.

Bijzonder veel dank gaat naar de 15 bestuursleden, leden, ambassadeurs en sympathisanten van Aangenamer Leven die dit mogelijk maken. Zonder jullie komen we niet ver. Met jullie kunnen we velen helpen een Aangenamer Leven te mogen leiden. . 

- Klik hier of op onderstaande button voor de site van de stichting - 

Korte uitleg en info over website van stichting Aangenamer Leven


Week 36 - Nieuw(s)

Klik hier om een tekst te typen.

5 september - Aangenamer Ademen toegevoegd aan onze tips en uitingen - klik hier -
5 september - Aangenamer Financieren (tijdelijk) toegevoegd aan onze tips en uitingen - klik hier - Onderdelen: Leasen - Krediet en Lenen. 

4 september - Stichting Aangenamer Leven.
100% ANBI ingerichte stichting zonder strijkstok met 15 bestuursleden - klik hier -


1 september - Mogelijkheid lid te worden van Aangenamer Leven - klik hier
1 september - Mogelijkheid ambassadeur te worden van Aangenamer Leven - klik hier
1 september - Webshop Aangenamer Gezonder geopend - klik hier -
1 september - Webshop De Ergonomie Expert als partner verwelkomd - klik hier


Doel -ontwikkelings-periode week 36 t/m 52: 
Met Aangenamer Leven staan we nog in de kinderschoenen.  Dat is te ons overal te zien op onze websites en overige uitingen. We zijn echter als ambassadeurs en eigenaren van de coöperatie ambitieus en volhardend genoeg om het gedachtegoed van Aangenamer Leven HET gedachtegoed te maken waar we als mens eens vaker bij stil (zouden) moeten staan. Dat is onze missie.

Het gedachtegoed over het voetlicht brengen is in alle weken die volgen ons doel.
Hoe we dat doen? Door via coöperatie Aangenamer Leven kwaliteit te delen.
Alleen maar 100% kwaliteit.
Niets meer en niets minder.
Premium kwaliteit als enige doch zeer strenge norm. 

Dat kiezen voor de hoogste -levens-kwaliteit doen we bewust, stap voor stap en dat delen we graag met u. 

Groet 
Frank, Arno, Adri, Max, Thijs, Paul, Elbertus, Fré, Yvonne, Han, Rob, Dave, Marie-José, Ilona, Mike, Eric, Belinda, Wim, Henk, Eveline, Marieke, Cecile, Aaron, Fabienne, Kevin, Nicole, Nova, Alice, Enny,  Berdy en al die anderen die ons en u een warm hart toedragen.