Home » Nieuws

Ambassadeurs van Aangenamer Leven hebben zo hun eigen winkels

Ideeën omzetten in plannen, de plannen omzetten in acties en resultaat. Onderstaand de voorlopige planning van de shops, sites en platforms van en voor leden en Ambassadeurs. Kiezen voor Aangenamer Leven is niet alleen zeggen dat je je dromen verwezenlijkt, je doet het gewoon en je wordt daarbij geholpen. Ambassadeurs van Aangenamer hoeven zelf niet te verkopen of leuren, ze kunnen de klanten gewoon verwijzen naar de top van de top. Van welzijnswinkels tot arbeidsvoorziening, van travel-shops tot kantoormeubels, van hoog-laag bedden tot juridisch advies, van duurzaamheid tot onroerend goed. Aangenamer Leven heeft het. Aangenamer Leven biedt het   

Recent Geopend

Week 10 - 2018

Health-Winners is gericht op advies over en verkoop van hoogwaardige supplementen en natuurlijk verantwoorde "feel good" producten. Deze producten, diensten en oplossingen worden afgenomen via een select aantal fabrikanten en merken. 

Toekomstvisie Health-Winners.
De webshop van Health-Winners draait al een aantal maanden als proef, dit met bijzonder prettig resultaat.  Wekelijks komen nu meerdere opdrachten binnen zonder marketing gevoerd te hebben.
Vanaf week 10 zijn de eerste stappen voor nationale marketing voor Health-Winners. In april zal Health-Winners ook in de Engelse versie op de markt komen en de marketing nationaal en internationaal worden geïntensiveerd. Gedurende 2018 zal de site internationaal uitbreiden naar onder andere Duits, Frans, Spaans, Russisch.     

Week 10 - 2018 

Moa4me.com is, net als Health-Winners, nationaal en internationaal georiënteerd. In deze webshop worden uitsluitend specifiek de producten en diensten van Ariix aangeboden. Puur kwalitteit dus.

 

Toekomstvisie Moa4me
Moa4me draait ook een tijdje nationaal en wordt zeer regelmatig vanuit het buitenland bezocht. Voor Moa4me geldt hetzelfde als Health-Winners, er wordt al wekelijks via deze shop verkocht zonder marketing.
Moa4me zal zich nu en in de toekomst puur blijven specialiseren in producten en diensten van Ariix en zich focussen om de nationale en internationale Ariix markt zzo gericht mogelijk te pakken. Voor Moa4me geldt dat vanaf april 2018 de site en shop zal worden vertaald in alle talen waar Ariix levert. 

week 10 - 2018 

Nutricode-Online.com richt zich zeer specifiek op de 7 supplementen van Nutricode. Hoogwaardige en zeer specifiek gerichte suppletie 

Toekomstvisie  Nutricode-Online.com
De focus blijft 100% op de producten van Nutricode waarbij de shop zal worden vertaald in alle talen waar deze producten kunnen worden geleverd. Leverancier Federico Mahora levert op dit moment in een markt van 2.7 miljard potentiële klanten.  


Week 11 - 2018

Alle artikelen van Federico Mahora kunnen door uw klanten bij FM-Nederland worden besteld. Klanten kunnen zelf 10% korting aanvragen.  

Toekomstvisie FM-Nederland.nl.
FM-Nederland blijft zich richten op- en specialiseren in alle  FM-artikelen in Nederland. Daar wijzigt niets aan. Op dit moment wordt echter ook de internationale versie van deze site ontwikkeld. Daarmee wil Aangenamer Leven de totale markt van FM wereldwijd (FM is actief in markt met 2.7 miljard klanten)  
 

Op de agenda voor week 12-13

week 11 - 2018

Voor de sporters die altijd gefocust willen en moeten zijn is nu Healthy501. Van darten tot curling tot voetballen.  

Toekomstvisie Healthy501.com

100% richten op focus. Dat doet Healty501.com. De totale dartwereld, biljartwereld, schutters, golfers en een ieder ander die zich op een gezonde wijze wensen te focussen en concentreren, zullen hier klant worden. 


Via deze site geven we het echte gevoel van Aangenamer Werken de boost die het werk en u verdienen. De pagina is puur gericht op werken vanuit passie en talent en niet op werken omdat het moet of omdat je in het verleden een keuze hebt gemaakt waar je nu niet meer verder kunt of wilt. Niet het geld verdienen staat centraal, maar de lol en voldoening in het werk en de invulling van je leven. Wat het geld aangaat, dat komt bij kiezen voor je echte talent en ambitie er automatisch achteraan.    

Toekomstvisie Talent & Ambitie
Zowel in het heden als in de toekomst zal Talent & Ambitie zich 100% richten op de, soms ondergesneeuwde, talenten en ook zoveel mogelijk goede opdrachtgevers werven om de talenten en ambitie van velen met een afstand tot de arbeidsmarkt te ver kleinen en om mensen met talent en ambitie te belonen. Zeker ook thuiswerk, waar ook ter wereld, zal de volledige aandacht krijgen.   


Op de agenda voor tweede kwartaal 2018

Ex minister De Jager - Dezelfde man

Aangenamer Afvallen

Een taboe doorbrekende site en shop die haar begrip en kennis uitspreekt als het gaat om overgewicht. De ambassadeurs van Aangenamer Afvallen weten dat het dik of te dik zijn in bijna 100% van de gevallen voortkomt uit traumatische ervaringen en schaamtegevoel. Via Aangenamer Afvallen wordt de taboe-sfeer doorbroken, gastric-bypass, sleeves, maagbanden  en overige zaken behandeld en VOORAL geholpen om kilo's gewicht te verliezen en tonnen vertrouwen te winnen, Aangenamer Afvallen is en wordt een bijzondere site en shop.  

Toekomstvisie Aangenamer Afvallen

Voor al degene die nu op een hele gezonde en verantwoordde manier hun kilo's kwijt willen gaan we Aangenamer Afvallen in het leven roepen. Kwaliteit en gezondheid blijft een allerbelangrijkst  aspect in het leven.

 

Aangenamer Welzijn

Of het nu gaat om steunkousen, aangepast bestek, rollator, scootmobiel, welk hulpmiddel dan ook om welzijn te bevorderen, vanaf tweede kwartaal kunnen klanten en ambassadeurs terecht bij Aangenamer Welzijn. Daarnaast biedt Aangenamer Welzijn ook persoonlijke ondersteuning en mogelijkheid tot verzorging, mantelzorg, ondersteunen van mantelzorgers en ook nog .... We laten u dat het 2e kwartaal 2018 zien.. 

Toekomstvisie Aangenamer Welzijn.
Naast de shop en hulp online zal Aangenamer Welzijn ook vanuit landelijke centra en persoonlijk thuis hulp bieden. Aangenamer Welzijn richt zich hier met name op mensen met een handicap, beperking, aandoening en/of ongemak door leeftijd of gebrek. Aangenamer Welzijn gunt iedereen . Aangenamer welzijn.

Aangenamer Reizen

Het lijkt onmogelijk, maar toch is het zo. Aangenamer Reizen biedt vanaf 2e kwartaal 2018 reizen en verblijven aan die nergens goedkoper zijn. Goedkoper dan Trivago, Hotel.com en Booking.com et cetera?
Zeker weten. Altijd 5-80% voordeliger zakelijk reizen of op vakantie via Aangenamer Reizen. Of het nu weekendjes in Nederland, weekjes in Europa of maanden in Australië gaat, Aangenamer Reizen biedt u de laagste prijzen. Dat noemen we Aangenamer Reizen. 

 

Toekomstvisie Aangenamer Reizen

Wie wil dat nou niet? De gehele wereld over reizen. Op plaatsen komen waar je zo graag nog naar toe wilt. Je dromen uit laten komen. Eindelijk naar je paradijsje, je weekend Rome of het luxe vakantiepark op de Bahama's. Het wordt mogelijk met Aangenamer Reizen. 


Over bomen en het bos

We zullen het aantal sites, shops, platforms, apps en andere mogelijkheden niet noemen waar momenteel aan gewerkt wordt, dat geeft wellicht een onoverzichtelijk beeld. U kunt er echter vanuit gaan dat we prachtige sites en shops aan het bouwen zijn om zowel klant als ambassadeur de handvatten te bieden kwalitatief zeer hoge producten, diensten en oplossingen te vergaren voor een zo gunstig mogelijke prijs. Een aantal  sites en shops zullen in bijna alle wereldtalen worden uitgebracht. Dat doen we zeer bewust om, naast het commerciële, te laten zien dat het kiezen voor aangenamer, liefdevoller en bewuster leven uiteindelijk altijd zal bijdragen aan ieders levensgeluk. Wij geloven dat elkaar helpen en bewust kiezen voor zorgen voor elkaar, de natuur en de planeet, in combinatie met kwaliteit delen, uiteindelijk zal winnen van oorlogen, hebzucht, bedrog en tegenwerking.  Aangenamer Leven. 


Alvast drie promo filmpjes

Aangenamer Leven

Promo vervoer Health-Winners

Vanaf maandag 2 april actief