Ontstaan van Stichting en Coöperatie Aangenamer Leven
Stap voor Stap

Waar ben jij mee bezig?

Hoe lang ben je nog op deze wereld?

Wat zou je in die tijd nog willen bereiken?

Wat ga je dan met de rest van je leven doen?

De vragen waren confronterend.

Kanker, operaties, radioactieve bestralingen, chemokuren (foto) en de boodschap die ik kreeg maakte me wakker, nederig en gelukkig ook bewust dat het leven een voorrecht is.   

De visie en missie van Aangenamer Leven ontstond al tijdens de kinderjaren. De belofte om het gedachtegoed met de wereld te delen en uit te bouwen werd gedaan op op het moment dat een levensbedreigende ziekte de strijd leek te gaan winnen. De longkanker, schildklierkanker, lymfeklierkanker, drie operaties, drie maanden chemo, bestralingen en radioactieve jodium kuur en isolatie maakten dat ik tot in het diepste van het diepste besefte dat ik mijn leven aan me voorbij had laten gaan en dat ik was meegezogen in de waan van de dag. Op dat moment beloofde ik mezelf, het universum, de God waar ik in geloof, dat mocht ik op wonderbaarlijke manier genezen, me daarna 100% zou inzetten om dat te doen wat ik voel dat mijn taak is. De taak om te laten zien dat vechten tegen elkaar alleen maar verliezers oplevert en vechten voor elkaar alleen maar winnaars.

Wonderen bestaan. Ik mocht de drie vormen van kanker overwinnen. Dan ben je dankbaar en bewust dat je je leven anders in kan, mag en moet inrichten. Ik mag mijn belofte nakomen. Onderstaand het ontstaan van "het gedachtegoed, het bedrijf, de stichting, het conglomeraat, de levenswijze en de stappen die nodig en wenselijk waren en zijn om de daad bij het woord te voegen.

Laten zien dat je vrede, tevredenheid, dankbaarheid, vrijheid en rijkdom in alle vormen bereikt door elkaar te helpen en het delen van de hoogste kwaliteit. Het stappenplan na de bewustwording: 

1.
Het Gedachtegoed.

Hoe kan je als mens er nu voor zorgen dat je je echte diepe gevoel volgt en dat diepe gevoel ook omzet in daden. Dat je de "korte"tijd die je hier nog op deze mooie aarde bent ook zo mooi mogelijk maakt voor jezelf, je dierbaren en alles wat groeit en bloeit. Dat je rijkdom vindt in alles wat er echt toe doet in het leven. Kies dan nu om te doen wat je jezelf, je God en het Universum beloofd hebt. Uitstellen en de gebruikelijke onzin weer achterna rennen heb je al zo vaak gedaan. Pak het op. Voor degene die meer willen lezen over het gedachtegoed - klik hier -

2.
 Delen van Gedachten.

Je begint met vertellen wat je denkt. Je begint met vertellen met wat je gaat doen. Je begint met het totaal anders omgaan met je leven. Je begint te vertellen wat je werkelijk voelt te moeten doen. Je weet dat je niet begrepen wordt. Je weet dat je een pad bent opgegaan waar je weinig begrip en steun krijgt. Je weet dat er toch een aantal mensen zullen die je zullen geloven en je begrijpen. Je weet dat er een aantal mensen zijn die je gaan helpen.

3.
De Eenmanszaak

Je start de eenmanszaak om de officiële eerste stappen te zetten. Ondanks dat mensen je voor gek verklaren geef je je arbeidsongeschiktheid-uitkering op. Met de inschrijving KvK, btw-nummer en aanmelding bij alle officiële instanties kan je met en via sites en shops al wat laten zien. Je kan testen of het allemaal gaat werken. Mensen gaan positief reageren. Mensen gaan negatief reageren. Mensen weten nog niet goed wat je bedoelt. Je weet wat je wilt. Je wilt het gedachtegoed delen. Je gaat van Aangenamer Leven een sterk merk maken. Sterker dan welk ander merk ter wereld. Aangenamer Leven is een bedrijf. Een bedrijf dat gericht is om veel mensen te geven waar ze diep in hun hart om vragen.  

4.
Het Merk

Aangenamer Leven als merk "in de markt" zetten. Dat is een bewuste keuze die je hebt gemaakt
De wereld laten zien wat je bedoelt door uitsluitend te roepen wat je bedoelt is mooi, maar laat ook zien wat je bedoelt door te doen wat je doet. Mensen helpen. Mensen bij elkaar brengen. Mensen laten ervaren wat echt rijk voelt. Het merk staat voor de absolute top van de absolute top als het gaat om kwaliteit, gevoel en service. Gedreven en omarmd door het gedachtegoed en nimmer concessies doen aan de kwaliteit van leven. Je dromen nooit opgeven; wat een ander ook zegt. Dat is het merk Aangenamer Leven.

 

5.
De Coöperatie

De initiatiefnemer begon de eenmanszaak met als doel om deze later om te zetten in een coöperatieve vereniging waar alle leden het gedachtegoed en merk zouden gaan uitdragen en laten groeien. Op 21 mei 2020 werd de eenmanszaak gestart. Op 19 augustus 2020, nog geen drie maanden laten, was Coöperatie Aangenamer Leven een feit. Arno van Veen -voorzitter -, Adri Koorevaar - penningmeester - , Max Koogje - secretaris -  en Frank van Straalen - bestuurslid algehele zaken - starten de coöperatie Aangenamer Leven UA. De coöperatie wordt gedragen door haar leden die het gedachtegoed omarmen en de kracht van bewustzijn en samenwerken met passie met de wereld delen.

6.
Charitatief & Winstgevend

De maximaal 5.000 ambassadeurs en founding members zijn tevens de certificaathouders van de coöperatie. Door hen is het mogelijk het gedachtegoed met ondernemers en consumenten te delen en het bewustzijn en gevoel te vergroten. 35% van hun winst staan ze direct af aan goede doelen en initiatieven die een bijdrage leveren aan een rijkere wereld voor ieder mens en dier.  De restwinst wordt verdeeld onder deze certificaathouders en ambassadeurs  van Aangenamer Leven.

7.
De Stichting 

Stichting Aangenamer Leven is volledig ANBI stichting zonder strijkstok die per 1 september 2020 wordt opgericht. Het bestuur van de stichting bestaat uit: Adri Koorevaar, Arno van Veen, Cecille Koogje-Knook, Jhr Dave van Rijckevorsel, Elbertus Smit, Eric van den Heuvel, Frank van Straalen, Freerk Douma, Han Gruijters, Max Koogje, Paul Wiegman, Rob de Winter, Thijs van der Horst en Yvonne Immerzeel - Andringa. 

8.
Levenswijze

Alle activiteiten van Aangenamer Leven, of het nu vanuit de coöperatie of vanuit de stichting of anders is, zijn erop geënt om onszelf, onze dierbaren en alle anderen op de wereld bewust te blijven maken op het voorrecht dat we hebben om op deze planeet te kunnen en mogen leven. De waarde die we aan het leven toekennen willen we als mens nog weleens vergeten of laten verdringen door de waan van de dag of de macht van het geld. Met Aangenamer Leven hopen en vertrouwen we dat we elkaar meer rijkdom kunnen geven door te laten zien dat dankbaar zijn en elkaar helpen de grootste rijkdom op aarde is

9.
Leden

Leden van Aangenamer Leven dragen sterk bij om ons te steunen het gedachtegoed te blijven laten zien aan iedereen. Naast het steunen van onze organisatie en initiatieven hebben leden voordeel bij kopen van diensten en of producten via Aangenamer Leven bij haar aangesloten partners of via eigen Aangenamer Leven concepten. Leden ontvangen bij aankoop via Aangenamer Leven bij iedere aangesloten partner of onderdeel van Aangenamer Leven minimaal 3-5% korting op alle aangeboden diensten. Lidmaatschap bedraagt € 30,- per jaar.

10.
Ambassadeurs

De ambassadeurs van Aangenamer Leven zijn de leden die tevens certificaathouders van onze coöperatieve vereniging zijn. Ambassadeur worden kan uitsluitend op aanbeveling. Ambassadeurs omarmen het gedachtegoed en dragen dat ook uit. De coöperatie bestaat uit maximaal 5.000 ambassadeurs. Eenmalige aanschaf per certificaat € 250,- Jaarlijkse bijdrage lidmaatschap € 250,- per ambassadeur.

11.
Zakelijk Partners.

Ondernemers of ondernemende personen met een product, concept, idee of dienst die aan de wensen en eisen voldoen en het gedachtegoed omarmen zijn meer dan welkom om met of via Aangenamer Leven haar diensten aan te bieden. We helpen zakelijk partners graag de premium kwaliteit met onze leden te delen. Zakelijk partners betalen, afhankelijk van de producten en/of diensten, een eenmalige bijdrage, een jaarlijkse bijdrage en/of een deel van de omzet van de aangeboden diensten of artikelen.

12
Aangenamer Leven 

Geef je dromen nooit op
Zelfs en vooral als iedereen zegt dat je geen schijn van kans maakt

Je leven is een voorrecht.
Aangenamer Leven is een keuze

Laat je leven door niets en niemand meer verknallen
Laat zien wat je echt voelt

Ga Leven
Ga Aangenamer Leven