Investeerders, deelnemers en participanten

Winst maken is meer dan geld verdienen. Winst maken is zorgen voor de planeet, je omgeving en genieten van hetgeen je op deze planeet doet en achter wil laten. Aangenamer Leven, en haar partners, nemen geen genoegen met alleen geld of alleen goed. Ze gaan voor het beste van het beste resultaat en uitblinken in kernwaarden en hun vak. Blijven streven naar perfectie en hoogste waarde toevoegen aan product, dienst en mensheid. 

Eerst wie

Zoek passievolle ontdekkers en geen gevangenen in een onderneming. Maak de mensen blij in, met en door je onderneming

Dan wat

Karakter heb je, dat kun je niet aanleren. Mensen met het juiste karakter kunnen alles leren.  

De juiste mensen

De uitdrukking 'mensen vormen het belangrijkste kapitaal' klopt niet. Dat geldt wel voor de juiste mensen. Bouw nooit een bedrijf met mensen die niet de juiste mensen zijn.

Niets in onze onderneming is standaard

Veel investeerders, banken, participanten en potentiele partners vragen om "standaard" rapporten en/of ondernemersplannen die moeten dienen als basis om investeringen te doen in een bedrijf. We maken u erop attent dat wij niet kiezen voor standaard. In alles eerst kiezen voor wie en dan pas voor wat. Kwaliteit van de mens gaat in alles waar Aangenamer Leven mee werkt vóór alles.     

Kernwaarden

De onderneming Aangenamer Leven vertrouwt niet alleen op goede bedoelingen, maar bouwt een cultuur rondom kernideologien.
Zoals eerder al aangegeven werken we samen met passievolle ontdekkers en geen gevangenen in een bedrijf.  

 

Winst en Waarde

Door de focus te leggen op de juiste mensen met de juiste kernwaarden en ambitie, kunnen mensen floreren en veel meer bereiken dan wie of wat dan ook. Dat geldt ook voor het maken van financiele winsten en maatschappelijke waarden.    

 

Kwaliteit voor kwantiteit

In alles wat we doen kiezen we niet voor middelmatig of goed, maar gaan we uitsluitend voor het beste van het beste. Dit kan betekenen dat we in in sommige takken minder snel in omvang groeien dan sommigen hopen of verwachten. Het samenwerken met en kiezen voor de juiste mensen met de juiste instelling die passen in de groeicultuur van Aangenamer Leven is belangrijker dan een korte groei door toeval       

Kip, ei en doorbraak

Om te komen tot een fantastisch bedrijf hebben de beste ondernemers vaak de nodige tegenslagen te verwerken gehad. Geniale blunders, afgewisseld met domme fouten, compromis sluiten of even vluchtig succes hebben te vaak geleid tot het ondersneeuwen van een fantastisch concept. Op het moment dat een onderneming "plots" door groeit naar een zeer succesvolle onderneming, lijkt het voor de buitenwereld vaak of dat dit "plotseling" succes is gekomen door geluk of dat de tijd die er rijp voor was. Maar net als het kuiken, dat voor de buitenwereld zichtbaar wordt op het moment dat het een fase in zijn groeiproces bereikt en in een eindfase van het proces de eierschaal doorprikt, ziet men bij fantastische ondernemingen ook vaak niet de tijd van het groeien en broeien in het ei. Die tijd die van essentieel belang is om tot een fantastisch product te komen. Aangenamer Leven heeft ook dat groeiproces meegemaakt, heeft zelfs diverse eieren verspeeld en heeft een aanlooptijd van jaren en jaren nodig gehad om nu de wereld te laten kennis maken met het resultaat van jarenlang broeien en groeien.