Ongekende Mogelijkheden

Help zoveel mogelijk mensen bij het zich laten omringen door zaken die veel waardevoller zijn dan het materiële. Doe dingen waar mensen blij van worden en betekenisvol succesvol door voelen. Help mensen ervaren dat succes en Aangenamer Leven niet automatisch staat voor meer geld, een groter huis of een dure vakantie, maar het bereiken van doelen waar je je waardevol door voelt.

Er zijn zoveel betekenisvolle mogelijkheden en het is zo prettig ze te ontdekken

Fietsen
Financieren

Gun jezelf en je dierbaren het beste van het beste
Doe het beste, kies het beste

Hoe je winst van morgen er uit zal zien hangt af van je investering van vandaag

Wat doe ik eigenlijk voor anderen? Hoe zullen zij zich mij herinneren?
Wordt hun leven door mijn aanwezigheid rijker en gelukkiger?

Visie

Simpelweg goed doen, goed zijn en de manier van leven die jezelf en de wereld om je heen goed doet voelen. Dat is wat jou en de wereld echt rijk en gelukkig maakt    

Wat je ook doet, doe het met het juiste doel voor ogen, enthousiasme, ijver en overgave 

Weldaad <-> Welzijn <-> Welvaart

De korte tijd die we hier op aarde mogen zijn heb ik lief.  

Aangenamer Leven is mij op het  lijf geschreven. Gewoon altijd kunnen kiezen voor de hoogste kwaliteit

Durf te vallen

Op het moment dat je nooit probeert iets in je wereld te veranderen zal nooit iets veranderen. Door nooit fouten te maken of keuzes te durven maken zal je nooit vallen en (af)leren. Ga leren. Durf te vallen.      

Durf op te staan

Laat niets of niemand je tegenhouden in verwezenlijken van dromen. Sta op na tegenslag, afwijzing of teleurstelling.    

Durf GROOT te zijn

Soms lijken mensen groot, maar positie, macht, geld of populariteit maken iemand nog geen nobel mens. Blijf altijd kiezen voor het goede.

Durf te Leven

Het leven is een groot voorrecht. Het is ons niet gegeven om te verspillen. Aangenamer Leven is een eigen keuze.  

Kies voor Aangenamer Leven
Straal klasse uit en geef het door

3e kwartaal 2018 opent Aangenamer Leven shops en sites als: 

Geopend April en Mei 2018

Er zijn wereldwijd 2 belangrijke gezonde tegenhangers van suikerenergiedrankjes. Rejuveniix-Online.com

Een tweede inkomen en wereldwijd bouwen aan een tevreden klantenbestand. Misschien is FM-Freelance precies wat je zoekt.  

Werk je graag thuis of waar en wanneer jij dat wil en ook nog als eigen baas voor eigen rekening? Mijn-Thuiswerk levert je de mogelijkheden. 

Bezoek ook de reeds langer bestaande webshops, sites en platforms van en voor Aangenamer Leven

Aangenamer Leven vraagt geen lidmaatschapsgelden of bijdrages, maar haalt samen met haar ambassadeurs inkomsten uit commerciële activiteiten en biedt zowel klanten als ambassadeurs de mogelijkheid om kwaliteitsartikelen, oplossingen, diensten en producten aan te schaffen tegen gunstige prijzen en voorwaarden. Aangenamer Leven en laten Leven.       

Waar ben je allemaal mee bezig?

Binnen alle bovenvermelde categorieën worden sites, shops, platforms en apps ontwikkeld. Ambassadeurs en klanten van Aangenamer Leven krijgen wekelijks een nieuwe extra bron aangeboden waar producten, diensten, artikelen en oplossingen kunnen worden aangeschaft. Deze shops of dienstencentra worden altijd geleid en/of ondersteund door experts in de vorm van officieel partner of ambassadeur van Aangenamer Leven. De winkels of diensten van deze ondernemers zijn soms heel groot met fantastische mogelijkheden, maar ook klein en pas gestart vanuit het bijna niets. Wij als ambassadeurs van Aangenamer Leven helpen graag hen die over talent en ambitie beschikken doch mogelijk door tegenslagen of tegenwerking zich nog niet hebben kunnen profileren. En we helpen hen die anderen helpen om mensen met een afstand tot de sociale wereld of arbeidsmarkt ondersteuning te bieden. Elkaar helpen talenten op te poetsen en te laten schitteren, altijd doorspekt met kwaliteit en bewustzijn om de wereld te helpen en te verbeteren. Dat is waar de ambassadeurs van Aangenamer Leven voor staan..        

Aangenamer Leven...
doe het gewoon

Aangenamer Leven
doet het gewoon

Ambassadeurs van Aangenamer Leven kiezen bewust voor het beste van het beste en helpen graag anderen de afstand naar sociaal leven of arbeidsmarkt te verkleinen. Keuzes maken voor jezelf en je dierbaren en daarbij anderen bij helpen. Aangenamer Leven, doe het gewoon. Aangenamer Leven doet het gewoon.  


Durf te kiezen

Voor:
Kwaliteit
Eerlijke merken
Natuurlijke producten
Alles waar je oprecht blij van wordt


"Het is niet de verandering van inkomsten die mijn levensstijl hebben veranderd, het is de verandering van mijn levensstijl die mijn inkomsten hebben veranderd."