Behoor bij de beste 4% ter wereld

Wil je het beste van het beste voor jezelf en je dierbaren, verzamel dan ook het beste van het beste rondom je heen en groei als mens en ondernemer via de webinars, cursussen, scholingen, trainingen, coaching en opleidingen die je via Aangenamer Academy worden aangereikt. 

En ga dan verder

Tijdelijke aanbieding in samenwerking met BBB

Aangenamer Academy biedt exclusief voor inschrijvers bij de Vliegende Startdoos en Business Boost Box, twee uur gratis coaching PLUS stappenplan ter waarde van € 1.970

 

Vol is vol
Deze aanbieding stopt zodra het maximum aantal deelnemers is bereikt. 

Twee uur één op één coaching voor jou persoonlijk 

Het draait om jou.
Jij als ondernemer kan in situaties terecht komen waarbij je graag een eerlijk en deskundig klankbord wil raadplegen. De twee uur coaching die we gratis geven gaan niet over boekhouding of google of belastingdienst, maar 100% over jou en hoe jij als ondernemer de stappen kan zetten die nodig zijn om dat persoonlijk resultaat te behalen en zakelijk succes te boeken    

Leven of geleefd worden
Aan u de keuze 

GOOD TO GREAT 

Wie is je coach en wat is zijn CV? 

Mijn naam is Arno van Veen en Ik ben de coach die op dit BBB project zijn diensten aanbiedt. 

Als ondernemer en ondernemend mens heb ik heel veel verschillende zaken opgepakt en uitgeprobeerd. Dit met fantastische resultaten. Overigens behaalde ik zeker niet met alles het resultaat wat ik voor ogen had. Ik ging regelmatig ook heel hard op mijn snufferd, maar kon ik die briljante mislukkingen wel weer toevoegen aan mijn leerschool en kennisbank die ik kon gebruiken bij andere uitdagingen. 

 

Durf GROOT te zijn

Ja, ik heb in mijn leven geleerd hoe je een bedrijf kan laten groeien van één klant naar duizenden klanten en hoe je ervoor kan zorgen dat je geen slaaf van je bedrijf wordt, maar dat mensen graag voor en met je willen werken en het bedrijf zich rot gaat werken voor jou. 

Om dat allemaal te leren en om zover te komen heb ik vele malen te maken gehad met het maken van "fouten", tegengewerkt worden, niet de juiste beslissingen nemen en belanden in valkuilen waar ik met open ogen ben ingestapt.

Toch waren dat zeer belangrijke momenten in mijn leven waardoor ik kan helpen. Het waren geen fouten. Fouten waren het geweest als ik dingen waar ik in geloofde niet had geprobeerd.
De momenten van tegenslag zijn minimaal net zo waardevol en belangrijk dan de successen die ik heb geboekt. 

1.

Van 0 naar
1.100 klanten

Op 18 jarige leeftijd in loondienst begonnen als colporteur en bezorger voor de leesmap. Bij mensen deur aan deur aanbellen en vragen of ze wekelijks een leesmap wilde afnemen.  Ik heb dit destijds van 0 naar 1.100 klanten opgebouwd. Een heerlijk gevoel en beroep, 100% zelf opgebouwd en wekelijks persoonlijk contact met de klanten.   

 

2.

Ontslag

Na een ongeluk kreeg ik te maken met knie-operaties en kon ik een jaar lang niet lopen, dus ook mijn klanten niet bezoeken. Mijn toenmalige werkgever had iemand anders op mijn plaats gezet en ik mocht na een jaar mijn biezen pakken en vertrekken.

 

3.

Boekhouding
en cijfertjes

Tijdens en na mijn revalidatie heb ik PDB en MBA behaald en ben begonnen met SPD 1. Ik kwam op kantoor terecht en werd hoofd administratie. Ik merkte meer en meer dat boekhouden niet mijn ding was en ik niet in loondienst meer wilde werken. Na overleg met mijn vrouw nam ik van de één op andere dag ontslag om mezelf voor het blok te zetten om iets totaal anders aan te gaan pakken.  

4.

Van 0 naar
13 kantoren

Doordat ik ontslag had genomen en we de kosten wilde drukken besloten we ons huis in verkoop te zetten. Toen we dat hadden gedaan en de makelaar ons had bijgestaan bij de verkoop dacht ik, dat vind ik heel leuk en verantwoordelijk werk en dat kan ik beter dan dat die makelaar heeft gedaan. Ik pakte die studie op, ging eerst stage lopen en ging na 6 maanden stage mensen vragen of ik ze bij mocht staan in de verkoop van hun huis. Van 0 huizen groeide deze onderneming naar een franchise-keten van 13 kantoren met gemiddeld 1.500 objecten in verkoop en een mega omzet en uitstekend resultaat.

 

5.

Financieel had ik het fantastisch en toch wilde ik wat anders. 

In 2000 besloot ik, nadat ik ernstig ziek was geworden, totaal iets anders te gaan doen en me te gaan richten op het helpen van mensen met een handicap en/of beperking.
Ik begon, weer vanaf 0, een onderneming die scootmobielen ging verkopen. Dit bedrijf groeide ook als kool en behaalde het eerste jaar ook weer een miljoenen omzet. Ik kreeg te maken met tegenslagen, een hartinfarct en kwam in een periode dat ik het gevoel had dat ik alles, maar dan ook alles mee moest gaan hebben om uit het diepe dal te komen. Ik was een tobber en lichamelijke en geestelijk wrak geworden die alle hulp kon gebruiken om er weer bovenop te komen. 

6.

Global
Creative
Economy

In 2006 kreeg ik de kans een experimentele studie te gaan volgen aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Met steun van de overheid, innovatievouchers  en in samenwerking met Syntens en de KvK startte de 4e generatie internet opleiding van GCE.
Een opleiding van ondernemers en docenten die hun tijd ver vooruit waren en waar je leerde binnen 24 uur je omzet te verdubbelen en met behulp van internet op de juiste wijze een sterke onderneming te bouwen.

Tijdens deze 3 jarige opleiding, waarvan ik het laatste jaar als als ondernemers coach werd gevraagd, heb ik heel veel mogen leren en bijvoorbeeld zelfs mijn e-book dat ik geschreven had, meer dan 3.000 maal verkocht in India. Zowel in nationaal als globaal zaken doen werd geleerd hoe je de beste resultaten kon behalen. Helaas stopte Fontys de opleiding doordat de overheid vond dat de verweving van docenten en ondernemers niet mogelijk was.
Heel jammer, maar deze opleiding heeft me zeer veel kennis gegeven die ik meenam naar mijn volgende projecten. 

7.

17.000 klanten in telecom en energie

Na mijn GCE periode kwam een bedrijf op mijn pad die op zoek waren naar commissionairs die voor hen klanten konden werven op het gebied van telecom en energie. Ik ben daar in july 2010 mee gestart en had december 2012 een verkoopteam gebouwd met daaronder 17.000 klanten. Door diverse oorzaken ging de opdrachtgever helaas failliet en was het tijd om weer iets anders aan te pakken. 

8.

Wat doe ik NU 

Na nog wat zaken te hebben opgepakt die niet tot het gewenste resultaat hebben geleid (niet alles verandert in goud) heb ik besloten om samen met een aantal ondernemers, die ook krassen op hun ziel hebben opgelopen,  Aangenamer Leven en haar dochter- en zusterbedrijven op te zetten en mensen die echt vooruit willen de helpende hand te bieden. Samen met de ervaringsdeskundigen om mij heen help ik ondernemende mensen die uit het diepe dal willen springen, van tobber naar topper willen groeien en echt GROOT durven te denken, GROOT durven te worden en GROOT durven te zijn. Als jij of U overweegt om gebruik te maken van mijn of onze diensten, vraag dan een persoonlijk gesprek aan en laten we naar aanleiding van dat gesprek eens kijken of en wat we voor elkaar kunnen betekenen en of ik of één van mijn collega's, of zelfs met een team  u kan helpen iedere dag die belangrijke stappen vooruit te maken.    

9.

Heeft U vandaag al gedaan wat U Uzelf beloofd heeft?

  • Uw talent ontdekken en oppoetsen
  • Uw passie en kunde op de eerste plaats zetten
  • Uw doel kennen en voor ogen houden
  • Plannen maken en die ook daadwerkelijk volgen
  • Weten om te gaan met veranderingen en tegenslagen
  • De beste te worden, te zijn en te blijven in uw vak
  • De beste werkgever en collega zijn voor mensen die bij, met en voor u werken
  • De beste en meest gewenste leverancier zijn voor uw klanten 
  • Persoonlijk resultaat te boeken en werkelijk gelukkig te zijn
  • Zakelijk mega successen behalen

10.

Neem de stap

Hierboven zijn een aantal aandachtspunten die we door de waan van de dag soms zomaar vergeten. We blijven in cirkeltjes draaien. In dezelfde rondjes draaien kan heel frustrerend en zelfs funest worden. Neem de stap dat te voorkomen of eruit te springen Neem de stap om in aanmerking komen voor de twee uur gratis coaching. Stuur een persoonlijk mailtje en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

arnovanveen@aangenamerleven.nl