Het lijkt misschien of het alleen maar om geld gaat 

Nou, DAT KLOPT in dit geval ook

Meld je aan voor gratis proefles

Jij bepaalt voortaan de koers

Online met een smile

Bij Aangenamer-Online draait het om geld verdienen.

Geld verdienen door de juiste manier van internet gebruik.

Geld verdienen om de dingen te kunnen doen die je de allerbelangrijkste personen in je leven gunt te kunnen doen. 

Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer en zouden niet weten hoe ze nu ECHT geld konden verdienen via internet en hoe ze nu werkelijk succesvol zouden kunnen worden, zijn en blijven.
Zelfs als ze stoppen met werken.

Aangenamer-Online biedt voor iedereen, jong, oud, dik, dun, paars, groen, groot, klein DE mogelijkheid om op een prettige en, de naam zegt het al, op een veel aangenamere manier online te zijn.

Via Aangenamer-Online krijg je alle handvatten en zelfs succesgarantie om via internet je inkomsten een hele leuke en hele serieuze boost te geven. Het enige wat je moet doen is tijd en aandacht investeren.

Echt iedereen kan het

Ben jij bereid om 3 jaar 3 uur per week gewoonweg serieus bezig te zijn met de praktijklessen en wil je ECHT een gegarandeerd mooi internet-bedrijf met daarbij behorende inkomsten zonder dat je omgeven wordt met risico's?

Dan ben jij met 49 anderen diegene die wij zoeken en die we een kans gaan geven om werkelijk succesvol te worden.

En niet zomaar een kans.  

WE BIEDEN
EEN GIGA KANS

Zijn onderstaand van die vragen die je het liefst ontwijkt en waarbij je zegt van eerst maar even dag voor dag?

En doe je dat al bijna heel je leven?

 

 1. Wat wil ik over 3 jaar bereikt hebben?

 2. Wat wil ik over 1 jaar bereikt hebben?

 3. Wat wil ik over 6 maanden bereikt hebben?

 4. Wat wil ik over 3 maanden bereikt hebben?

 5. Wat wil ik over 1 maand bereikt hebben?

 6. Wat wil ik volgende week bereikt hebben?

 7. Wat moet ik dan nu doen?  

Heb je het antwoord op die vragen of

Zit je vaak met je handen in het haar en schuif je het voor je uit?

 • Geld maakt niet gelukkig

 

 

 

 

 • Geldzorgen ook niet 

 1. Zou je tot de, wereldwijd grootste, groep willen behoren die dagelijks moeten gaan omdat anderen zeggen dat dat moet en in elke vorm afhankelijk zijn van werkgevers. Van deze groep is 80% - Ook al werken ze al 40 jaar - failliet als ze twee maanden geen inkomen hebben.

 2. Zou je tot de groep willen horen die zeggen dat ze hun leven veranderen en dat, als het puntje bij paaltje komt, niet doen?
 3. Zou je je toekomst 100% in eigen hand willen hebben en bepalen wat jij doet.

 4. Als je tot die laatste groep behoort, zou je dat dan willen bereiken met ondersteuning van een groep van 50 mensen die elkaar echt ondersteund en handvatten geeft om jou te helpen om je volledig in je kracht te zetten en ook 100% steunen om je doel 100% te behalen? 

 

 

Klik hier om een tekst te typen.

Zo ja, dan kan jij één van de
50 worden

A) Er is slechts één ding wat je hoeft te hebben
B) Er is slechts één manier om dat te bereiken
C) Er zijn duizenden valkuilen en smoesjes die je weerhouden
D) Er is slechts één reden om het door te zetten

 

A
=
JE DOEL

B
=
JE PLAN

C
=

Ik heb vandaag mijn dag niet - De kat moet naar de dierenarts - Ik moet het licht van mijn fiets nog maken want dat knippert te snel - Het is geen weer om iets leuks te doen - Ik maak morgen mijn plan wel - Ik haal mijn doelen toch wel - Zo belangrijk ben ik nou ook weer niet - Die doelen zijn toch niet voor mij weggelegd - Ik ben maar heel eenvoudig en zij zijn veel beter - Ze gunnen me het toch niet - Wat zouden ze niet van me denken als ik verander - Misschien is het morgen wel klote weer - Ik doe wel mee aan de staatsloterij - Als mijn plan vandaag al niet lukt, waarom zou het dan morgen wel lukken. Ik weet heus wel wat ik wil. (o ja, wat dan?)    

D
=
Gun jij de belangrijkste persoon in je leven het beste van het beste?

Wie ben ik en waar wil ik heen

Wie wil ik zijn, wat voor vader of moeder wil ik zijn, wat voor kind wil ik zijn, wat voor partner wil ik zijn, waar wil ik dit leven mee bezig zijn, hoe wil ik dat ik mezelf zie, hoe wil ik dat mijn geliefden me zien, hoe denk ik dat ik succesvol kan zijn, worden worden en blijven. Wat is voor mij succes, hoe zie ik persoonlijke ontwikkeling, wat wil ik graag bereiken in mijn leven. Bovenstaand heel veel korte zinnetjes die we ons zelf weleens stellen, maar o zo snel vergeten. Wij van Aangenamer-Online (her)kennen dat en geven je nu alle handvatten om jouw talenten op te poetsen en doelen te bereiken die je niet voor mogelijk had gehouden.  

Hoe doe ik dat dan en wie kan en wil me helpen 

3 jaar lang krijg je wekelijks steun en word je geholpen om niet alleen jouw huidige doelen te leren te bereiken, maar ook om van leerling leraar te worden en anderen te helpen ook te bereiken wat jij hebt bereikt. Pay-it-forward. Heb je geen interesse om echt te groeien en ook anderen daar van mee te laten profiteren, meld je dan niet aan want dan kunnen we je niet helpen. Heb je behoefte om de toekomst voor jou altijd zonnig te hebben en wil je als voorbeeld dienen en anderen mee laten genieten, meld je dan aan.      

Een tipje van de sluier

Aangenamer Online verzorgt samen met ....... een bijzonder en volledig nieuwe vorm van global creative economy activities. Een hele mond vol, maar waar het op neer komt is dat je DE handvatten en DE coaches en DE kenners en DE kunde om je heen krijgt en waar je ook mee samen werkt dat je ieder lesweek (online) blij zal zijn dat je weer in mag loggen en kennis op mag slurpen. Samen bouwen we met en voor jou JOUW bedrijf en inkomstenstroom.

 

In Nederland, Europa en daarbuiten les volgen en resultaat boeken.
De lessen zijn inderdaad niet alleen online, maar ook tijdens meetings en (praktijk) evenementen en lessen op locatie. Zo zal je tijdens de 3 jaar opleiding mee gaan naar London, Barcelona, Belgische Ardennen, Texel, Berlijn en ander plaatsen waar je je persoonlijke ontwikkeling en resultaten ziet groeien en je je zakelijk succes blijft vergroten.
      

Waarom slechts 50 mensen in het eerste jaar

Die vraag en vele andere vragen die wellicht niet eens gesteld worden beantwoorden we tijdens de introductie-webinar. Wil je daarbij zijn? Meld je dan aan elders op deze pagina.  

Moet je in 3 jaar ook meters en meters management en psychologie boeken lezen? 

Nee, dat hebben wij al gedaan. Je moet WEL bereid zijn om, naast de lessen die je online volgt, minimaal 3 uur per week in jezelf te investeren en het huiswerk te maken dat wordt gevraagd. Dat geeft wel meteen enorme voordelen. Jij en je bedrijf zijn daardoor succes verzekerd.   

Wat voor invloed hebben De Gele Auto, Pay-it-Forward, Aangenamer Leven en Independent-Freelance op jouw succes en waar ligt de kracht van focus-denken?   

Schrijf je in en je hoort het allemaal.

Netwerken of
net werken of
netjes werken

We hebben onze mond er van vol. We moeten netwerken. We zijn er maar druk mee en het lijkt net werken. Kaartjes uitgewisseld of tegenwoordig allerlei digitale contactmogelijkheden en een prima gesprek gehad. Op zich nog niet niet zo gek. En toch, toch verwaterd het en ga je weer netwerken. Maar wat als je nu eens netjes met je netwerk omgaat. Wat als jij DE methode vindt om met iedereen een prettig contact te hebben, verder uit te bouwen, te onderhouden en samen met al mensen een hele goede band opbouwt. Sterker nog, wat als je met of voor die mensen zaken kunt doen en in een win-win-win situatie terecht komt.   

Trek de stoute schoenen aan en meld je aan

Wij helpen je om met duizenden en duizenden mensen contact te maken, dit contact netjes te onderhouden, dit contact sterker te laten worden, dit contact om te zetten naar betrouwbare relatie en dit contact voor alle partijen winstgevend te maken. Jij kunt op je klanten vertrouwen en je klanten kunnen op jou vertrouwen.

  

Van handshake naar soulmate

Maar wie is mijn doelgroep eigenlijk?
Naar welke mensen ben ik op zoek in mijn netwerk?
En waarom?
En welke andere mensen?
En waarom?
En waarom zouden die mensen bij mij willen kopen?
Wat maakt mij dan zo speciaal?
En zoek ik een klant voor even?
Of zoek ik een klant voor het leven?
En als ik die klant hebt gevonden, hoe zorg je dan dat die (tevreden) blijft?
Hoe zorg ik dat die ene klant een hulpverkoper voor me wordt?
Hoe zorg ik ervoor dat die klant een ware ambassadeur wordt?

En....
Hoe zorg ik dat die ene klant er 2 worden?


En 4

En 8

En 16

En 32

En 64

En 128

En .... meer dan een miljoen?

Wat kan die ene klant voor mij betekenen?  

Wil je het echt weten?

 • Word lichamelijk gezond
 • Word geestelijk gezond
 • Word persoonlijk gezond
 • Word sociaal gezond 
 • Word zakelijk gezond
 • Word financieel gezond
 • Word succesvol en gezond in alles
 • Kies voor Aangenamer Leven

Failing to plan = planning to fail

 

Persoonlijk statuut

Leer een slechte gewoonte af

Pak een nieuwe gewoonte op

en

Maak er een verslaving van 

Pakje shag

Pak je check

Pak je cheque

Ik hoef het niet te horen

IK WIL HET ZIEN
IK WIL HET VOELEN
IK WIL HET OMARMEN


HET MOET TASTBAAR ZIJN

Waarom, wat, wanneer, hoe

Tot nu toe

Vanaf nu


1. Missie & visie

Klik hier om een tekst te typen.

Klik hier om een tekst te typen.