De belangrijkste afspraak in je leven maak je met jezelf 

Wil je werkelijk succesvol worden en genieten van alle talenten die je met je geboorte hebt hebt meegekregen, dan wordt het hoog tijd om ook op de juiste wijze egoïstisch aan jezelf te gaan denken. Het gaat er echt niet om wat anderen willen wat je doet. Als je je daar op richt dan geef je de regie over je eigen leven volledig uit handen. Als dat is wat je wilt, dan hoef je hier niet verder te lezen want hieronder gaan we namelijk verder met zelf je leven in eigen handen nemen en ook werkelijk succesvol te worden op de gebieden die JIJ wenst. En dat kan echt. Jij kunt veel meer bereiken en hebt veel meer talenten tot je beschikking dan je ooit had durven dromen. Het is nu wel cruciaal dat je de juiste afspraken gaat maken en stappen neemt die WERKELIJK van belang zijn om je leven in een split-second 100% die kant op te sturen die jij wenst. Wat is daarbij de eerste en aller belangrijkste stap? Je gaat een deal met jezelf sluiten. Een egoïstische deal. Een deal die jij na moet komen naar diegene waar je de deal mee sluit. Er zijn in het leven voor velen grofweg 4 doelen die we als mens nastreven.  

En die afspraak zet je op papier

Maak je doelen concreet

Hoe kan je een afspraak met een ander maken en nakomen als je niet eens een afspraak met jezelf kan maken en nakomen?

Waar denk jij dat succesvolle mensen voor hebben gekozen?

Ga ze maar na, alle mensen die je kent die echt wat bereikt hebben, wat hebben die gedaan? Ze hebben één ding gemeen, ze hebben hun doel voor ogen genomen wat ze wilden behalen en ze hebben de route uitgestippeld hoe ze dat doel wilden bereiken. Als je ze goed gaat analyseren dan zie je dat ze stuk voor stuk op een bepaalde manier egoïstisch waren. Positief egoïstisch. Ze namen de stappen die keihard nodig zijn om hogerop te komen en het beoogde succes te behalen. Die stappen naar succes zijn hieronder aangegeven 

De 4 stappen naar het hoogste niveau

Als je tevreden bent met je huidige positie en ook geen veranderingen wenst, dan ben je één van de gelukkigen die tevreden is met zijn of haar leven en niets meer te wensen heeft. Top. Heb je wel wensen en wil je wel de stappen zetten die je gegarandeerd succes opleveren, dan kan je je aanmelden voor de 3 jarige praktijk opleiding die je in je eerste jaar al een winstgevende onderneming brengt. Het enige wat je hoeft te doen is die afspraak met jezelf te maken en op papier te zette. Je persoonlijk statuut maken dus.   

Mensen willen geen producten, ze willen resultaten.


Of wil jij iets anders?

 

 • Heb ik het nodig?
 • Wil ik het hebben?
 • Wat is het beste?
 • Waar zal ik het kopen?
 • Heb ik het juiste besluit genomen?
 • Bespaart het mij tijd?
 • Bespaart het mij geld?
 • Zal ik meer kunnen doen?
 • Zal het me meer geld blijven opleveren?
 • Zal het mij prestige verlenen?
 • Wat is mijn gewenste resultaat?
 • Welk ongewenst resultaat vermijd ik?
 • Win ik van een sterke concurrentie?

Klik hier om een tekst te typen.

Hoe zit dat bij u?
&
Wat wilt u aanbieden?

Kunstmest

Resultaat is gericht op grotere opbrengst. Hoe beter de kunstmest, hoe groter de opbrengst.  

Juwelen

Resultaat is bezitters trots. Hoe mooier en exclusiever de juwelen, hoe groter de trots. 

Supplementen

Resultaat is algemene gezondheid. Hoe beter de supplementen, hoe fitter en gelukkiger de gebruiker.

Reizen

Resultaat is vrijheid, dagdromen, gemak, plezier, genieten van de reis, het verblijf en het leven. 

Wijnen

Resultaat is gevoel van kennis, levensgenot, persoonlijke verwennerij en ontspanning.  

 1. Hoe zou u dat willen aanbieden?

 2. Aan wie zou u dat willen aanbieden?

 3. Kent u de persoon aan wie u het wil aanbieden?

 4. Wat zegt u dan tegen deze persoon?

 5. Zou u dat zelf ook willen horen?

 6. Heeft u uw doelgroep al wel goed voor ogen?

 7. Wat wil u precies aanbieden of verkopen?

 8. Zou u bij u kopen?

Aangenamer Online als voorbeeld van doelstelling,
plan maken en plan uitvoeren. 

Het Doel

 1. Een bedrijf creëren waar wereldwijd meer dan 100.000 mensen maandelijks graag gebruik van maken om hun kwaliteit van werken, wonen en leven te verhogen.
 2. Een bedrijf creëren waarbij diensten worden aangeboden in samenwerking met goedwillende en slim werkende ondernemende personen.
 3. Een bedrijf creëren dat zichzelf in stand houdt en 24/7 haar klanten op zijn/haar wenken bedient.       

Het product

 1. Praktijkschool voor ondernemers die specialist, marktleider of algeheel erkend expert willen zijn op hun vakgebied. 
 2. Praktijkschool met alle benodigde gereedschappen om de ondernemer te helpen zijn/haar onderneming om te zetten in een 24-uurs werkende geldautomaat
 3. Praktijkschool om persoonlijk resultaat en zakelijk succes van ondernemers boven het door hen denkbaar geachte te laten groeien.

De Aanpak

 1. Ondernemende ondernemers benaderen die absoluut willen groeien en ontwikkelingen.
 2. Ondernemers DE kennis, kunde en specialisatie aanbieden waardoor ze vertrouwen krijgen in de aanpak van Aangenamer Online en hun eigen kennis, kunde, ontwikkeling, winstgevendheid dusdanig vergroten dat ze super blij zijn met de samenwerking en steun. 

 

Het lijkt soms of het bij Aangenamer Online
alleen maar om geld gaat

DAT KLOPT

Geld verdienen om de dingen te kunnen doen die je je aller, aller belangrijkste persoon in je leven gunt

Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer en zouden niet weten hoe ze nu ECHT geld konden verdienen via internet en hoe ze nu werkelijk succesvol zouden kunnen worden, zijn en blijven. Zelfs als ze zouden stoppen met werken.

Bij Aangenamer Online draait het om geld verdienen. Geld verdienen door de juiste manier van internet gebruik.

Aangenamer Online biedt voor iedereen, jong, oud, dik, dun, paars, groen, groot, klein DE mogelijkheid om op een prettige en manier altijd online in business te zijn.

Via Aangenamer Online krijg je alle handvatten en zelfs succesgarantie om via internet je inkomsten een hele leuke en hele serieuze boost te geven.
Het enige wat je moet doen is tijd en aandacht in jezelf investeren.

Online met een smile 

 

Een extra smile

Zijn onderstaand van die vragen die je het liefst ontwijkt en waarbij je zegt van, dat weet ik nog niet, daar wil ik niet over nadenken. Ik leef van dag tot dag?

 

 1. Wat wil ik over 3 jaar bereikt hebben?

 2. Wat wil ik over 1 jaar bereikt hebben?

 3. Wat wil ik over 6 maanden bereikt hebben?

 4. Wat wil ik over 3 maanden bereikt hebben?

 5. Wat wil ik over 1 maand bereikt hebben?

 6. Wat wil ik volgende week bereikt hebben?

 7. Wat moet ik dan nu doen?  

 

 

Wellicht ontwijk je die vragen

Als je die vragen ontwijkt, wellicht al je leven lang, en je daar senang bij voelt dan is dat natuurlijk prima.
Heb je echter zoiets dat je ze niet meer wil ontwijken en stappen voor je heden en toekomst wil maken waar je 100% achter staat, dan is er een manier om je daarbij echt kan helpen. DE manier.  

Kan je een rups leren vliegen? 

Als een rups wil vliegen dan is het woord veranderen niet het juiste om aan te geven wat die moet doen. De rups moet transformeren. Oude gewoontes en zekerheden worden overboord gegooid en totaal nieuwe worden omarmd. De andere dieren en mensen kennen na de transformatie de rups niet meer terug. 

Ben jij bereid om 3 jaar 3 uur per week gewoonweg serieus bezig te zijn met de praktijklessen en wil je ECHT een gegarandeerd mooi internet-bedrijf met daarbij behorende inkomsten zonder dat je omgeven wordt met risico's, dan zijn er wellicht ook gewoontes waar je afscheid van wil nemen en wil je echt nieuwe kennis opdoen en gebruiken.

Ja!

Dan ben jij met 49 anderen wellicht diegene die wij zoeken en die we een kans gaan geven om werkelijk succesvol te worden.

En niet zomaar een kans.  

EEN GIGA KANS

Nogmaals, als je geen behoefte hebt om die vragen te beantwoorden en/of je helemaal happy bent in je huidige situatie of je je handen al vol hebt aan waar je je nu mee bezig houdt, dan is dat uitstekend en heeft inschrijven geen enkele zin.
Niet voor jou en ook niet voor de mensen die er wel 100% voor gaan. 

Maar zit je naar je eigen zin te vaak met je handen in het haar, voel je je gebonden en schuif je zaken liever niet meer voor je uit, dan kan hulp je uitkomst bieden.

Nee, geld maakt niet gelukkig 

Geldzorgen helemaal niet.

Zou je je toekomst 100% in eigen hand willen hebben en 100% kunnen bepalen wat jij doet en zou je dat dan willen bereiken met ondersteuning van mensen, handvatten en gereedschappen, spiegels, valkuilen en alles wat erbij komt om je op het niveau brengen waar je wilt zijn? 

Zo ja, dan kan jij één van de
50 worden

A) Er is slechts één ding wat je hoeft te hebben
B) Er is slechts één manier om dat te bereiken
C) Er zijn duizenden valkuilen en smoesjes die je weerhouden
D) Er is slechts één reden om het door te zetten

 

A) Wat heb je nodig:

A
=
JE DOEL

B) Wat is de enige manier om dat doel te bereiken?

B
=
JE PLAN

C) De duizend "belangrijke" redenen die je weerhouden om dat doel te bereiken. 

C
=

Ik heb vandaag mijn dag niet - De kat moet naar de dierenarts - Ik moet het licht van mijn fiets nog maken want dat knippert te snel - Het is geen weer om iets leuks te doen - Ik maak morgen mijn plan wel - Ik haal mijn doelen toch wel - Zo belangrijk ben ik nou ook weer niet - Die doelen zijn toch niet voor mij weggelegd - Ik ben maar heel eenvoudig en zij zijn veel beter - Ze gunnen me het toch niet - Wat zouden ze niet van me denken als ik verander - Misschien is het morgen wel klote weer - Ik doe wel mee aan de staatsloterij - Als mijn plan vandaag al niet lukt, waarom zou het dan morgen wel lukken. Ik weet heus wel wat ik wil. (o ja, wat dan?)    

D) Wat is die ene reden om door te zetten?

D
=
Neem die belangrijkste persoon in je leven voor ogen. Wat gun jij de belangrijkste persoon in je leven. Middelmaat of minder of het beste van het beste?

Wie ben ik en waar wil ik heen

Wie wil ik zijn, wat voor vader of moeder wil ik zijn, wat voor kind wil ik zijn, wat voor partner wil ik zijn, waar wil ik dit leven mee bezig zijn, hoe wil ik dat ik mezelf zie, hoe wil ik dat mijn geliefden me zien, hoe denk ik dat ik succesvol kan zijn, worden worden en blijven. Wat is voor mij succes, hoe zie ik persoonlijke ontwikkeling, wat wil ik graag bereiken in mijn leven. Bovenstaand heel veel korte zinnetjes die we ons zelf weleens stellen, maar o zo snel vergeten. Wij van Aangenamer Online (her)kennen dat en geven je nu alle handvatten om jouw talenten op te poetsen en doelen te bereiken die je niet voor mogelijk had gehouden.  

Hoe doe ik dat dan en wie kan en wil me helpen 

3 jaar lang krijg je wekelijks steun en word je geholpen om niet alleen jouw huidige doelen te leren te bereiken, maar ook om van leerling leraar te worden en anderen te helpen ook te bereiken wat jij hebt bereikt. Pay-it-forward. Heb je geen interesse om echt te groeien en ook anderen daar van mee te laten profiteren, meld je dan niet aan want dan kunnen we je niet helpen. Heb je behoefte om de toekomst voor jou altijd zonnig te hebben en wil je als voorbeeld dienen en anderen mee laten genieten, meld je dan aan.      

Een tipje van de sluier

Aangenamer Online verzorgt samen met ....... een bijzonder en volledig nieuwe vorm van global creative economy activities. Een hele mond vol, maar waar het op neer komt is dat je DE handvatten en DE coaches en DE kenners en DE kunde om je heen krijgt en waar je ook mee samen werkt dat je ieder lesweek (online) blij zal zijn dat je weer in mag loggen en kennis op mag slurpen. Samen bouwen we met en voor jou JOUW bedrijf en inkomstenstroom

In Nederland, Europa en daarbuiten lessen volgen en resultaten boeken. De lessen zijn dus niet allen online, maar ook meetings, evenementen en praktijklessen op locatie. Tijdens de opleiding word je mee gevraagd naar onder andere Barcelona, London, Ardennen, Texel, Berlijn en ander plaatsen waar je je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling een boost geeft.er je je persoonlijke ontwikkeling en resultaten ziet groeien en je je zakelijk succes blijft vergroten.      

Waarom slechts 50 mensen in het eerste jaar

Die vraag en vele andere vragen die wellicht niet eens gesteld worden beantwoorden we tijdens de introductie-webinar. Wil je daarbij zijn? Meld je dan aan elders op deze pagina.  

Moet je in 3 jaar ook meters en meters management en psychologie boeken lezen? 

Nee, dat hebben wij al gedaan. Je moet WEL bereid zijn om, naast de lessen die je online volgt, minimaal 3 uur per week in jezelf te investeren en het huiswerk te maken dat wordt gevraagd. Dat geeft wel meteen enorme voordelen. Jij en je bedrijf zijn daardoor succes verzekerd.   

Wat voor invloed hebben De Gele Auto, Pay-it-Forward, Aangenamer Leven en Independent-Freelance op jouw succes en waar ligt de kracht van focus-denken?   

Schrijf je in en je hoort het allemaal.

Netwerken of
net werken of
netjes werken

We hebben onze mond er van vol. We moeten netwerken. We zijn er maar druk mee en het lijkt net werken. Kaartjes uitgewisseld of tegenwoordig allerlei digitale contactmogelijkheden en een prima gesprek gehad. Op zich nog niet niet zo gek. En toch, toch verwaterd het en ga je weer netwerken. Maar wat als je nu eens netjes met je netwerk omgaat. Wat als jij DE methode vindt om met iedereen een prettig contact te hebben, verder uit te bouwen, te onderhouden en samen met al mensen een hele goede band opbouwt. Sterker nog, wat als je met of voor die mensen zaken kunt doen en in een win-win-win situatie terecht komt.   

Trek de stoute schoenen aan en meld je aan

Wij helpen je om met duizenden en duizenden mensen contact te maken, dit contact netjes te onderhouden, dit contact sterker te laten worden, dit contact om te zetten naar betrouwbare relatie en dit contact voor alle partijen winstgevend te maken. Jij kunt op je klanten vertrouwen en je klanten kunnen op jou vertrouwen.

  

Van handshake naar soulmate

Maar wie is mijn doelgroep eigenlijk?
Naar welke mensen ben ik op zoek in mijn netwerk?
En waarom?
En welke andere mensen?
En waarom?
En waarom zouden die mensen bij mij willen kopen?
Wat maakt mij dan zo speciaal?
En zoek ik een klant voor even?
Of zoek ik een klant voor het leven?
En als ik die klant hebt gevonden, hoe zorg je dan dat die (tevreden) blijft?
Hoe zorg ik dat die ene klant een hulpverkoper voor me wordt?
Hoe zorg ik ervoor dat die klant een ware ambassadeur wordt?

En....
Hoe zorg ik dat die ene klant er 2 worden?


En 4

En 8

En 16

En 32

En 64

En 128

En .... meer dan een miljoen?

Wat kan die ene klant voor mij betekenen?  

Wil je het echt weten?

 • Word lichamelijk gezond

 • Word geestelijk gezond

 • Word persoonlijk gezond

 • Word sociaal gezond 

 • Word zakelijk gezond

 • Word financieel gezond

 • Word succesvol en gezond in alles

 • Kies voor Aangenamer Leven

Failing to plan = planning to fail

 

Persoonlijk statuut

Leer een slechte gewoonte af

Pak een nieuwe gewoonte op

en

Maak er een verslaving van 

Pakje shag

 

 

 

Pak je check

 

 

 

Pak je cheque

Ik hoef het niet te horen

IK WIL HET ZIEN
IK WIL HET VOELEN
IK WIL HET OMARMEN


HET MOET TASTBAAR ZIJN

Waarom, wat, wanneer, hoe

Tot nu toe

Vanaf nu


1. Missie & visie

Klik hier om een tekst te typen.

Klik hier om een tekst te typen.