Werkboek
Videopresentatie

Uitgangspunten:

 

  1. Per video één onderwerp
  2. Video's schakelbaar naar film
  3. Presenteren totaal per hoofdstuk

Video 1

- shot 1. Logo

- shot 2. Logo plus Leven of geleefd worden

- shot 3. Logo plus Leven of geleefd worden .......... Aan u de keuze

- shot 4. Logo.

Het logo van Aangenamer Leven is gekozen om weer te geven wat de doelstelling van Aangenamer Leven is.
Combineren van juiste mensen, combineren van krachten, combineren van goede bedoelingen met als doel het leven op deze planeet aangenamer te maken en volop van te genieten. 

 
Het maakt niet uit welke kleur, leeftijd of geloof je hebt, als de sterkere de zwakkere helpt, de waan(zin) van de dag laat voor wat het is en vanuit het hart het leven op sociaal, commercieel, emotioneel en duurzaam gebied volgt, stroomt echte rijkdom en geluk door de aderen. 

Het logo en de naam zijn bewust gekozen. Bewust om de 2%,  5% of misschien 10% van de wereld die hetzelfde gedachtegoed omarmt aan te geven dat je echt niet alleen staat. Jij en ik en alle mensen die het tot in de binnenste kern voelen dat het leven op deze aarde echt voor iedereen aangenamer kan zijn kunnen en gaan de wereld veranderen. 

 

Mensen die oorlogen en strijd tegen "vijanden" beu zijn, mensen die niet willen mee gaan in de waan van de dag om het hoogst in google te staan of de meeste vrienden en likes op facebook te hebben. We zijn gewoon mensen die niet wensen te vechten tegen elkaar. Geen haatroepers tegen de club waar tegen we onze hockey of voetbalwedstrijd spelen, maar aanmoedigen van het eigen team.