Aangenamer Gezonder

Geen kwaliteit? dan niet op mijn site. 
Bewust niet alles aanbieden, maar juist alleen dat waar we volledig achter staan. Wij kiezen ook gericht op de hoogste kwaliteit. Niet het goedkoopste, maar naar het beste van het beste. De merken die we aanbieden, daar staan we dan ook volledig achter. Mochten er zich betere producten aandienen dan wisselen we direct van leverancier. 

Gezonder Leven is ook Aangenamer Leven.
Welkom bij Aangenamer Gezonder


Aangenamer Werken

Werken aan de keukentafel of toch liever een gedegen werkplek?
Vaak hebben we het op kantoor wel redelijk tot goed voor elkaar en is onze werkplek een ergonomisch verantwoord geheel. Goede stoelen of zelfs nog beter zit- en werkcomfort zien we op kantoor vaak terug. Maar een bureau op de juiste (verstelbare) hoogte of een stoel die je op de juiste wijze steunt zien we op de thuiswerkplek niet zo heel vaak. Zeker tijdens deze -corona-tijden, nu we vaker thuis werken, is het geen overbodige luxe om je werkplek eens goed onder de loep te nemen. Zowel op kantoor als thuis. Kijk rustig rond in de webshop van de Ergonomie Expert en vraag ook zeker advies. 

Aangenamer Werken is ook Aangenamer Leven
Welkom bij Aangenamer Werken


Aangenamer Welzijn

Nog heel eventjes geduld aub. 
Vanaf donderdag 1 oktober kunt u, als u dat wenst, gebruik maken van onze webwinkel waarin we zowel medische hulpmiddelen, zorgmiddelen als  comfortartikelen aanbieden die verhogen van de kwaliteit van het leven ten doel hebben.
Producten en diensten van ondernemers die een groter doel hebben en u en de wereld het beste van het beste gunnen.  

Aangenamer Welzijn is ook Aangenamer Leven


We nodigen u uit om regelmatig hier te komen kijken om te zien hoe we met Aangenamer Leven steeds meer kwaliteit mogen en kunnen bieden. Graag tot binnenkort.