Steun ons en..........

Is het een voorrecht om ambassadeur te zijn?
Ja, zo beschouwen wij als ambassadeurs van Aangenamer Leven dat zeker.
Wij zien het als groot voorrecht ambassadeur van dit gedachtegoed en alles wat daaromheen speelt te mogen zijn. Met een -voorlopig- maximum van 1.000 junior ambassadeurs, 1.000 ambassadeurs, 1.000 senior ambassadeurs, 1.000 premium ambassadeurs en 1.000 founder ambassadeurs behoren we tot de 5.000 mensen die de mogelijkheid hebben om de titel Ambassadeur van Aangenamer Leven te mogen dragen en certificaathouder te zijn van dit bijzonder initiatief.

Op voordracht
U bent waarschijnlijk uitgenodigd door één van onze ambassadeurs om deze pagina te bezoeken. Die persoon heeft u wellicht ook verteld dat ambassadeur worden van Aangenamer Leven aan voorwaarden verbonden is.
Zo kan u uitsluitend op aanbeveling en voordracht van een reeds bestaande Aangenamer Leven ambassadeur toegelaten worden als nieuwe ambassadeur.

Wat doet Aangenamer Leven
Aangenamer Leven biedt ondernemers, of ondernemende mensen, die het beste van het beste product of dienst bieden, de mogelijkheid om met of via Aangenamer Leven hun diensten aan te bieden.
Het enige wat ze hoeven te doen is TOP-kwaliteit te leveren en het gedachtegoed van Aangenamer Leven te omarmen en te respecteren.
Daarnaast bieden we de consument die het beste van het beste zoekt de platforms waar dit geboden wordt. Meer is het niet en ook zeker niet minder.

Goed, goedkoop of duur?
Geen van dat. We streven niet naar goed, maar naar het beste van het beste.
Ook streven we niet naar het meeste van het meeste of het goedkoopste van het goedkoopste of duurste van het duurste. Premium kwaliteit is nummer één en betaalbaarheid is nummer twee waar we voor staan.

5.000 investeerders
Geen banken of grote investeringsmaatschappijen zijn de certificaathouders van Aangenamer Leven, maar de 5.000 ambassadeurs delen in 65% van de winst.
De andere 35% gaat naar ambassadeurs aangedragen goede doelen en initiatieven met een zuiver karakter. 

 

We zijn gewoon trots en dankbaar...
Wij kiezen bewust voor Aangenamer Leven.