Home » Werken » Kantoorinrichting » Werkplekken

Tafel, bureau en werkplek.

 

Aangenamer Kantoor heeft verschillende meubellijnen in budget bureaus voor u geselecteerd, waaronder o.a. de volledige kantoormeubelen programma`s Toro, NOW, DOQ, 4 Me, 4 You en de Comfort line daarnaast leveren wij alle producten van de GDB OfficeLive, Nice Price Office en  Mexl producten. Volwaardige lijnen die aan alle huidige eisen voldoen en waarmee we snel en voordelig uw complete kantoor kunt inrichten met kantoormeubelen. U heeft een vrije keuze in de bladmogelijkheden en frame kleuren binnen de programma`s en kunt dus naar hartenlust combineren Beuken, Kersen, Wild peren, Noten H, Lichtgrijs en Wit. leverbaar. Het onderstel (T-poot of 4 poots) is in de kleuren Aluminium, Zwart Antraciet of wit leverbaar. Natuurlijk hebben wij ook elektrische zit/sta tafels en indien uw budget dat niet toelaat hebben we ook een goedkopere slingeroplossing.

 

Zoals u ziet kunt u bij ons voor van alles terecht. Neem gerust een kijkje in onze webshop en overtuig u van de goede prijs/kwaliteitsverhouding van onder andere: een werkplek, bureau, bureaustoel, ergonomie, roldeur kast, ladeblok, kantoorinrichting, lcd arm, bureaustoel, barkruk, kantoormeubelen, kantoormeubilair, directiemeubelen, kluizen, goedkope kantoormeubels,stoel, kantinestoel, werkplek, nieuwe werkplekken. Heeft u specifieke wensen of wenst u een afspraak met een van onze adviseurs. Laat dan even een berichtje achter. Dan nemen wij contact met u op om u verder te helpen bij uw kantoorinrichtingsvraagstukken. Zo kunt u bij ons ook terecht voor projecttapijt en raambekleding.

 

Kleuren laten zich eenvoudig combineren tot een prettige werkomgeving. Wit in combinatie met noten geeft een warme uitstraling maar behoudt zijn frisheid. De rechte bureautafels zijn te combineren met verschillende aanbouwtafels. Zo is eenvoudig een praktische opstelling te maken. De grote keuze in ladeblokken, rol blokken en roldeur kasten of jaloezie deurkasten maakt de werkplek helemaal compleet.

 

 

 

Gratis levering door heel Nederland en België (bij besteding van min.€350,00 euro (achter 1e deur en begane grond).