Home » Winkels » Natuurlijk Gezond
slide4-1.jpg
  • Supplementen
  • Anti-Aging
  • Body-Care
  • Etherische Olie
  • Gewichtsverlies
  • Zuiver Water en Lucht                                           
  • Magneetsieraden

Zijn supplementen altijd gezond?

Nee, helaas. Veel supplementen bevatten onnatuurlijke en vaak giftige toevoegingen die uw lichaam soms meer schade aanbrengen dan goeds opleveren. Hoe bekend of hoe mooi en natuurlijk bepaalde merken zich ook voordoen, de toevoeging van chemische gifstoffen zijn bijna onlosmakelijk in de wereld van supplementen en verzorgingsproducten. Eenmaal in uw lichaam maakt dat vaak veel meer stuk dan ons lief is. De ambassadeurs van Aangenamer Leven kiezen zeer bewust voor het beste van het beste. 100% natuurlijk en 100% gifvrij. De natuurlijke oplossing voor mensen die levenskwaliteit voor zichzelf en hun dierbaren hoger in het vaandel dragen dan wat dan ook. Oplossingen van premium kwaliteit. Soms iets duurder maar altijd beter. De gekozen hoogwaardige supplementen en oplossingen bieden het lichaam de nutritionele ondersteuning die het nodig heeft voor optimale gezondheid. Zorgvuldig en voor maximale doeltreffendheid en absorptie samengesteld. Uw lichaam profiteert.


3.png

Ouder worden heeft veel charme
En ouder worden kan ook met een mooie, stralende, jonge huid 

Natuurlijke Anti-Aging.
Jouvé kan worden gezien als de beste vriend van uw huid. Rimpels en donkere vlekken verdwijnen en uw huid ziet er niet alleen jaren jonger uit, uw huid voelt ook fantastisch aan.
Dit alles zonder operaties of vullingen. Om uw huid ook van binnenuit te verzorgen adviseren we extra suppletie als Moa, Vináli, PureNourish Natural en PureNourish Beauty Boost. Verwen uzelf en laat uw huid genieten van de krachtige verzorging en werking van deze prachtige natuurlijke oplossingen.      


Tanden fris en schoon, huid en haar schoon en zacht 

De aanbevolen reviive producten voor persoonlijke verzorging doen meer dan reinigen. Ze zitten boordevol geheel natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten die voordelen voor hele hele lichaam bieden. Natuurlijke zuivering en conditionering die u van binnen en buiten optimaal doen voelen.


Pijnvrij binnen 90 seconden

Leven zonder pijn, fitter, beter slapen, betere focus. Dat en veel meer door Etherische Olie van ongeëvenaarde zuiverheid en kracht 

De krachtige melange van pure natuurkracht. 
Niet separaat lavendel of mint, maar juist de versterkende combinatie van de hoogste kwaliteit etherische oliën die onze planeet schenkt. Priime maakt gebruik van deze waardevolle ingrediënten uit de hele wereld in synergetische mengsels die ons diepe respect voor oude tradities combineert met nieuwe wetenschappelijke inzichten. Alleen Priime biedt etherische olie met deze ongeëvenaarde zuiverheid en kracht. Elke unieke en effectieve formule levert het beste van eeuwenoude praktijken en moderne wetenschappelijke vooruitgang voor therapieën die de manier waarop u over etherische oliën denkt zal veranderen.


Afvallen en op gewicht blijven
- Alles onder controle - 

Een gezond natuurlijke gewichts-management toont betere resultaten dan alleen dieet en lichaamsbeweging. Om sneller af te vallen helpen wetenschappelijk geavanceerde Slenderiiz-producten met beheersing van eetlust en verhoging van stofwisseling zodat uw inspanningen een maximaal effect hebben. Het Slenderiiz-programma is een eenvoudig en effectief middel voor succesvolle vermindering van vet dat gewichtsverlies bevordert en de kansen op het terugkeren van overgewicht vermindert.


700.000 doden door Lucht & Water

We staan er niet altijd bij stil,  maar in pat-flesjes water zit vaak meer gif dan in leidingwater. En in "schoon" leidingwater bevinden zich schadelijke metalen, medicijnresten en resten van verdovende middelen. Iedere seconde van de dag krijgen we via water en lucht gifstoffen binnen die we liever niet in ons lichaam zouden willen toelaten. Die gifstoffen hebben vaak nare gevolgen. Luchtvergiftiging en waterverontreiniging worden dan ook gezien als de stille moordenaars. Jaarlijks overlijden wereldwijd meer dan 700.000 mensen aan de gevolgen van lucht- en waterverontreiniging. Onderstaande luchtzuivering en waterfilters van Puritii kunnen we u aanbevelen. De top van de top op het gebied van het schoonste water en zuiverste lucht. 


NEEM EEN DUIK IN DE FASCINERENDE WERELD VAN MAGNEETSIERADEN.

Magneten hebben al duizenden jaren een fascinerende werking op de mensheid. Tot op heden houdt niet alleen de wetenschap zich bezig met het magnetisme, maar ook wij mensen kunnen ons niet onttrekken aan de wonderbaarlijke krachten van de magneten. Aangezien er geen wetenschappelijk bewijs is voor de positieve effecten van de magneetsieraden op uiteenlopende klachten, is het ons niet toegestaan om hiervan melding te maken op deze website. Niemand begrijpt de werking van magneetsieraden beter dan diegene, die deze dragen.  De exclusieve magneetsieraden worden uitsluitend voorzien van het neodymium magneet, welke men kent van de sterke en krachtige werking. Degenen die deze sieraden op de huid dragen, kunnen de magie van de magnetische krachten niet ontkennen. Ons doel is om U met kwalitatief hoogwaardige magneetsieraden met de exclusieve neodymium magneten een sieraden collectie te presenteren, waar u veel vreugde van kunt beleven.Deze magneetsieraden zijn uiterst esthetische sieraden, die niet alleen uw zinnen strelen, maar ook bijzonder decoratief zijn . De ontwerpen van de magneetsieraden collectie zijn georiënteerd op de moderne smaak. U vind hier zowel echte trendy alsook geliefde klassieke designer sieraden, die aanstekelijk werken door hun tijdloze elegantie.

 


Ook Ambassadeur worden?

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en minimaal 25-50% korting op alle kwaliteitsproducten. Meld u kosteloos aan.  

Aangenamer Leven Ambassadeurs: 
"Alleen het beste van het beste in net goed genoeg voor mij en mijn dierbaren"