Ambassadeur worden
Kijk eerst even waarom

 1. Ja, waarom zou ik Ambassadeur willen worden?
  Omdat je de uitstekende initiatieven steunt, ondernemende mensen succesvoller helpt te maken en goede doelen en initiatieven direct helpt. Daarbij word je certificaathouder en heb je dus een stem en aandeel in alles wat we doen. 

 2. Wat is het verschil tussen aangesloten en eigen bedrijven? 
  Aangesloten bedrijven zijn reeds bestaande bedrijven die via de sites van Aangenamer Leven hun diensten en producten aanbieden. Ze betalen over iedere verkoop een vast bedrag of bepaald percentage en steunen daarmee onze projecten.

 3. Noem eens een voorbeeld?
  Een bedrijf dat zonnepanelen verkoopt kan haar producten aanbieden via de site AangenamerWonen. Voor ieder zonnepaneel dat dit bedrijf via deze site(s) verkoopt betaalt hij/zij een vast bedrag of een percentage over de verkoop. 

 4. Kan dat ook anders?
  Ja, het is ook mogelijk dat een bedrijf huur betaalt voor het plaatsen van een advertentie of het huren van een complete site. Zo wordt er bijvoorbeeld op dit moment onderhandeld over de mogelijkheid om AangenamerLeasen.nl en AangenamerRijden.nl en AangenamerTanken.nl en te verhuren aan een "grotere" partij die ons gedachtegoed omarmt. 

 5. Maar dat kan toch iedereen zo'n site maken?
  Klopt. Dat kan iedereen. Het enige verschil is dat ze niet onder de vlag en het gedachtegoed van Aangenamer Leven vallen en ook niet gesteund of gepromoot worden door Aangenamer Leven en haar Ambassadeurs.

 6. Hoeveel ondernemers denk je dat zich daarbij gaan aansluiten?
  Dat is echt niet te zeggen. We beginnen redelijk klein. Vanaf nul, zeg maar. Gezien de vraag die we nu hebben verwachten we in Nederland komend jaar 500-1000 bedrijven aan te sluiten met een veelvoud van producten. 

 7. Wat zijn dan die eigen bedrijven?
  Aangenamer Leven brengt eigen producten op de markt onder eigen naam en/of eigen merk. Travelflix, WalkRider en Dreugfel zijn van die geheel eigen producten. Daarnaast hebben we onder andere AangenamerWonen (verkoop/verhuur OG en alles wat met wonen in verband staat, AangenamerWerken (alles voor werkgever en werknemer), AangenamerWelzijn (met onderliggende shops op het gebied van zorg en welzijn). Eigenlijk iets teveel om op te noemen en altijd in ontwikkeling.

 8. Waar kan ik die ontwikkelingen zien?
  Op het moment dat een concept af is en gelanceerd kan worden als werkelijk werkend product, dan krijg je daar als ambassadeur melding over.
  De ontwikkelingen van de producten en sites houden we niet geheim, maar we vinden het wel belangrijk dat we direct goed op de markt komen. Wil je af en toe toch wel zien wat de ontwikkelingen zijn, volg dan met regelmaat de zoom-calls en overige informatie bijeenkomsten. Daar wordt regelmatig een overzicht gegeven over de voortgang van diverse producten en daarover gecommuniceerd.

 9. Wanneer kan ik als Ambassadeur winst tegemoet zien?
  We beloven niets. Natuurlijk hebben we begroot dat we in het eerste jaar een redelijke winst kunnen uitkeren, maar houden wel een slag om de arm en houden ook rekening met "the law of the bending knee" en corona. Mede gezien de gevolgen van corona gaan we ervan uit dat we in het tweede of derde jaar echt winst kunnen gaan uitkeren. Eerder niet. 

 10. Waarom zou ik dan nu al lid/ambassadeur worden?
  Dat is werkelijk helemaal aan U. De -maximaal 5.000- ambassadeurs zijn de mensen die puur op ons verhaal, concept en blauwe ogen investeren. Zij lopen een risico dat de plannen in duigen vallen en hun geld kwijt zijn. Tevens zijn het de mensen die ons helpen om Aangenamer Leven, haar gedachtegoed en haar merken en concepten op de markt te zetten. Die 5.000 ambassadeurs zijn voor ons belangrijk en krijgen een aantal voordelen die anderen niet meer geboden wordt.  

 11. Kan iedereen Ambassadeur & Certificaathouder worden?
  Nee, Ambassadeur en certificaathouder worden kan uitsluitend op aanbeveling van een reeds aangesloten certificaathouder en ambassadeur.

We zijn begonnen

We timmeren flink aan de weg

We gaan gewoon voor de aller hoogste kwaliteit  

Voor het beste van het beste voor ons en onze dierbaren 

En dat blijven we doen

De kosten.
Tot 1 oktober 2020 eenmalig € 250,- voor aanschaf één certificaat 
Jaarlijks lidmaatschap € 250,-

Zou u ambassadeur willen worden en kent u niemand die u kan aanbevelen? Neem dan contact op. We verstrekken u graag nadere informatie.  

Ga Leven!
Ga Aangenamer Leven