Welkom op de pagina van de
Aangenamer Leven Friends and Family PLUS Club

Dat u op deze pagina kijkt heeft waarschijnlijk een reden.
U bent mogelijk of geattendeerd op deze site door één van onze Aangenamer Leven Ambassadeur.
Deze leden helpen onze coöperatie te groeien in ledenaantal. Des te meer leden des te meer business voor de ondernemers binnen de zuilen van Aangenamer Leven en des temeer we kunnen doen voor iedereen die onze hulp kan gebruiken. 

Friends and Family of Member Gets Member

Wat is dat eigenlijk precies?
U kent het waarschijnlijk wel. U bent lid van de Libelle of T-Mobile of VattenFall of welk abonnement dan ook en u attendeert daar iemand op. Via u wordt dan een familielid of vriend of vriendin abonnee en als dank voor uw hulp krijgt U van het betreffende bedrijf een cadeautje.

Dat kan een aardigheidje zijn of een voordeel op uw (beider) abonnement voor een bepaalde periode. Dat is het principe van het Familie & Friends of Member Gets Member.

Wat hier gebeurt is dat geld, dat normaal gesproken uitgegeven wordt aan dure wervingscampagnes of andere vorm van marketing, nu wordt geschonken aan de abonnee die helpt om het product of dienst te verspreiden. U wordt beloond. 

Dat is in het kort gezegd het principe. 

Aangenamer Leven gaat een stapje verder

Met de Friends and Family PLUS club gaat Aangenamer Leven zelfs nog een stapje verder dan Member Gets Member, Family and Friends en het delen van haar winst met goede doelen en de maximaal 5.000 winstcertificaathouders.

Met de Friends and Family PLUS club geven we ons geld uit aan de trouwe leden en Ambassadeurs die ons helpen te groeien. U bent daarin onze steun en toeverlaat en  en verspreider van het mooie virus dat Aangenamer Leven heet. Dat waarderen we.

Die waardering spreken we niet alleen uit, die keren we ook uit in harde munt. Samen met onze partners kunnen we u ALC bieden voor iedere nieuw Family & Friends lid in onze Friends an Family PLUS club.

ALC (AANGENAMER LEVEN COIN) staan voor euro's die u via Aangenamer Leven vrijelijk kan uitgeven bij al onze partners.
We gaan dus echt nog één of meer stapjes verder.
Vandaar de PLUS. 

We betalen mogelijk uw boodschappen

Leden van de PLUS club genieten niet alleen van de hoogste kwaliteit die de ondernemers of ondernemingen bieden, en van de kortingen die u als lid/ambassadeur ontvangt, maar als lid van de Friends and Family PLUS club kan u een groeicertificaat bemachtigen.

Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is ons helpen groeien door
4 nieuwe leden aan te laten sluiten binnen de Aangenamer Leven Friends and Family PLUS club. 

Lid van de PLUS club bent u voor 10 euro per maand.

Na het aanbrengen van het vierde nieuwe lid ontvangt u een beloning. waar u echt iets mee kan. U ontvangt dan namelijk een groeicertificaat met een minimale gegarandeerde eindwaarde van 150 Aangenamer Leven Coins (ALC) Dit zijn dus gewoon die euro's

Dit certificaat van € 150,- groeit zelfs in waarde door de verkoop van producten en of diensten door de ondernemers/ondernemingen in alle zuilen van Aangenamer Leven en door de groei in aantal Friends and Family PLUS club leden. We zullen u hier niet verder mee vermoeien, maar de maximale beloning na een jaar groeien is 24.000 ALC.
Oftewel € 24.000,-

Samen maken we het mogelijk 

Uw groeicertificaat van minimaal ALC 150,- en maximaal ALC 24.000,- kunt en mag u ieder jaar (niet mee te nemen naar volgend jaar) en kunt volledig via Aangenamer Leven besteden bij haar aangesloten partners en ondernemingen.

Het geld is dus echt van en voor u en de keuze bij welke ondernemer of welke producten u dit wilt besteden is ook echt aan u. De enige restricties zijn dat het via Aangenamer Leven gaat en u het volledig bedrag in hetzelfde jaar moet besteden.    

Aan het eind van ieder volgend jaar ontvangt u opnieuw nieuwe ALC zolang u zelf in het bezit bent van het groeicertificaat en zelf lid bent van de Aangenamer Leven Friends and Family PLUS club. Op het moment dat u geen lid meer van de PLUS club bent vervalt het groeicertificaat en de rechten op ALC. 

Niet te koop

Door het promoten van Aangenamer Leven en het bemachtigen van het PLUS club groeicertificaat zal u een extra financiële bestedingsruimte voor uzelf creëren met een maximum van 24.000 ALC per jaar.
U wordt er dus niet rijk van maar kunt een stuk aangenamer leven.

Daarnaast creëert u mede meer mogelijkheden die stichting Aangenamer Leven kan inzetten voor verschillende goede doelen en of initiatieven.
U geeft anderen ook de mogelijkheid op een aangenamer leven door Aangenamer Leven te promoten, bij familie vrienden en of bekenden

Het PLUS groeicertificaat is niet te koop en alleen te verkrijgen door te helpen groeien. Help uzelf en anderen aangenamer te leven, en help de ondernemers uit de zuilen aan meer omzet. Ook zij zorgen ervoor dat Aangenamer Leven voor velen die er niet meer op hadden durven hopen toch mogelijk wordt.
  
U kunt overigens niet zomaar lid worden van de PLUS club. Hiervoor wordt u persoonlijk uitgenodigd door iemand die al lid/ambassadeur is.
Wilt u lid worden maar bent u nog niet uitgenodigd? neem dan even contact op zodat we u op de wachtlijst kunnen plaatsen.
Zodra de ruimte er is neemt een bestaand lid contact met u op en kunnen we met elkaar zorgen voor elkaar. Ook dat is Aangenamer Leven.