Aangenamer Leven groeicertificaat. 

Voorinformatie aangaande het groeicertificaat

Zoals je weet en/of elders op de site kan lezen is Aangenamer Leven van de Ambassadeurs. Dit zijn 5.000 (kleine) investeerders die de ambitie en doelstelling van Aangenamer Leven ten volle ondersteunen en graag mede-eigenaar zijn van dit bijzonder en mooi initiatief wat Aangenamer Leven heet. Wat je op deze pagina, die je nu voor je hebt, gaat lezen over groeicertificaten staat los van het eigendomsdeel. Je wordt dus met het groeicertificaat geen Ambassadeur of mede-eigenaar van Aangenamer Leven, dat mag wel, maar je treedt toe tot de Aangenamer Leven Friends and Family Club. 
 
Het groeicertificaat is uitermate geschikt voor iedereen die Aangenamer Leven een warm hart toedraagt, graag anderen helpt en een appeltje voor de dorst wil sparen.
Dit certificaat kan uitsluitend verkregen worden door anderen te helpen. Het groeicertificaat is niet te koop.
Het groeicertificaat is je onomstotelijk bewijs dat je een fraai bedrag in je Aangenamer Leven spaarpot hebt dat je vrijelijk via de websites en shops van Aangenamer Leven bij ALLE aangesloten ondernemers kan en mag besteden.

VRIJELIJK dus.
De enige restricties die eraan verbonden zijn is dat je al het gespaarde geld (maximaal € 24.000) binnen het jaar van sparen uit mag geven.
Overigens sluiten we niemand uit en kunnen reeds bestaande Ambassadeurs eveneens deelnemen in deze prettige wijze van (be)sparen middels het groeicertificaat.
 
Alle bezitters van een groeicertificaat komen - mits ze dat wensen - op de wachtlijst om toe te treden als Ambassadeur en mede-eigenaar van Aangenamer Leven. 

De Aangenamer Leven Spaarpot en het groeicertificaat

Geld is waarschijnlijk het slechtste wat de mens ooit heeft uitgevonden. Macht, oorlogen, misdaad, armoede, onderdanigheid en manipulatie zijn van die zaken die je in 99,9% van de gevallen aan geld kan koppelen. Geld maakt meer armoede dan rijkdom. Dat is triest. Toch leven we in die wereld van geld en is het voor zowel een ondernemer als een particulier helaas noodzakelijk dat we geld verdienen. Geld om onze huur of hypotheek, boodschappen, schulden of allerlei andere kosten te kunnen betalen en leuke dingen te kunnen doen. Dus als we dan toch geld nodig hebben, waarom dan niet op de meest aangenamer wijze dat verdienen en verdelen. Daarom komt Aangenamer Leven met het groeicertificaat    


Waarom Spaarpot en geen Spaarbank!?

Je bent hier op de pagina van de Aangenamer Leven Spaarpot en niet van de Aangenamer Leven Spaarbank. Dit is onder andere omdat de Wet financieel toezicht (Wft) het woord ´bank´ door een ieder die geen vergunning als bank heeft bank verbiedt te gebruiken. Daarnaast heeft Aangenamer Leven totaal geen intentie om een bankinstituut te zijn zoals de traditionele bankinstellingen. Aangenamer Leven biedt "gewoon" een spaarpot die mensen ontzorgt.
Echt ontzorgt. Dit kan Aangenamer Leven doen door het verstrekken van het groeicertificaat.


Je mag en kan geen geld inleggen

Op dit moment is de site van de Aangenamer Leven Spaarpot nog informatief. We zijn op de achtergrond de back-office aan het testen, testen en nog eens testen en mensen aan het opleiden om de aanvraag aan te kunnen voldoen en te kunnen verwerken. We zorgen er nu al voor dat jij en de aangesloten ondernemers en de Aangenamer Leven Spaarders zo snel en goed mogelijk geholpen worden na het startsignaal. Het geven van dat startsignaal staat gepland op donderdag 1 oktober.
Dat is de datum waarop we los gaan. Je kan en mag dus nu nog geen geld sparen in de Aangenamer Leven Spaarpot. 


Ook na 1 oktober niet meer dan € 10,- per maand sparen

Per en na 1 oktober is het nog steeds niet mogelijk om veel geld in te leggen en grote risico's te lopen.
Bij en in de Aangenamer Leven Spaarpot is niet mogelijk om meer dan € 10,- per maand te de sparen. € 120,- maximaal per jaar in jouw Aangenamer Leven Spaarpot sparen dus. Dat de Aangenamer Leven (be)spaarpot een heel bijzondere spaarpot is, zul je zelf wel gaan ondervinden. Een kleine inleg met een groot resultaat.


25% rente of meer winstuitkering op uw spaargeld is mogelijk

Je leest het goed. 25% en veel meer is echt mogelijk. Sterker nog: je € 120,- spaartegoed kan zelfs oplopen tot een bedrag dat 200 maal hoger is dan je spaarinleg. Dat lijkt onmogelijk, maar dat is het niet. Je zal er niet echt super rijk van worden door € 10,-  per maand te sparen in de Aangenamer Leven Spaarpot, maar het leven kan er financieel gezien echt aanmerkelijk aangenamer door worden. Maar, voordat je € 10,- per maand kan sparen en nog veel meer geld gaat besparen, eerst nog uitleg. Aangenamer Leven houdt van transparantie.       

Waarom ondernemers kiezen voor Aangenamer Leven en vice versa

 • Ondernemers binnen de zuilen van Aangenamer Leven omarmen, net als de dagelijks groeiende groep leden en ambassadeurs, het gedachtegoed van de oprichter.
  Wat dit gedachtegoed is en waar we allen achter staan vind je elders op de website.
 • Ondernemers binnen de zuilen van Aangenamer Leven leveren de hoogste kwaliteit met hun product of dienst aan hun klanten en dus ook aan de leden van de coöperatie Aangenamer Leven om aangenamer te kunnen leven.
 • Ondernemers/bedrijven binnen de zuilen van Aangenamer Leven eisen ook van elkaar dat zij de hoogst haalbare kwaliteit leveren met hun producten of diensten. Zo houden ze elkaar scherp en vormen samen een blok van kwaliteit naar de leden van de coöperatie.
 • Ondernemers/bedrijven met kwaliteit worden graag omringd door ondernemers met de zelfde kwaliteitsnorm zodat die elkaar naar grotere hoogte van kwaliteit stuwen.
 • Ondernemers/bedrijven worden continu onderworpen aan de kwaliteitseis door de leden van de coöperatie, “de gebruikers’’.

 • Ondernemers/bedrijven bieden onze leden een vooraf afgesproken korting en betalen aan de coöperatie een vooraf afgesproken percentage van de winst. (lees verkoopvergoeding).

 • Dit bedrag gaat na aftrek van kosten voor 35% naar de goede doelen en initiatieven middels de volledig ANBI ingerichte stichting Aangenamer Leven.

 • De overige 65% word via de winstcertificaten teruggegeven aan de leden van de coöperatie.

 • Zij kunnen deze gelden weer vrijelijk besteden binnen de zuilen van Aangenamer Leven. 

 • Ondernemers/bedrijven begrijpen dat de spaarmethodiek die de Aangenamer Leven Spaarpot teweeg brengt vele leden zal opleveren.

 • Dat is dus ook meer business voor de aangesloten ondernemers binnen de zuilen van Aangenamer Leven.

 • De spaarmethodiek heeft, zoals dat met een mooi woord heet, een reproductie getal van 4. Ieder lid die in het bezit is van een groeicertificaat wordt automatisch (gratis) lid van de Aangenamer Leven Friends & Family Club.

 • Ook wel de Junior Ambassadors Plus Club genoemd. 

 • Kortom; Ondernemers/bedrijven zien op alle gebied de toegevoegde waarde van het werk dat Aangenamer Leven doet en de mogelijkheid die Aangenamer Leven biedt. Kwaliteit wint. Ook bij en voor ondernemers. Ondernemers zien ook dat een groeicertificaat heel veel waarde voor de leden en ondernemers vertegenwoordigt. 

Waarom leden en ambassadeurs kiezen voor het groeicertificaat 

 • Waarom leden gebruik maken van de spaarpot is voor iedereen anders.
 • De één vindt het prettig om een appeltje voor de dorst te sparen en de ander vindt het leuk om anderen te helpen.
 • Weer een ander wil lid zijn omdat hij/zij gegarandeerd het beste van het beste voor zichzelf en diens dierbare eist.  
 • Het mooie van de Aangenamer Leven Spaarpot is dat het één niet zonder het andere kan.
 • Deelnemen in en gebruik maken van de Aangenamer Leven Spaarpot kan namelijk niet door het zomaar kopen van een groeicertificaat.
 • Een groeicertificaat is NIET te koop. Een groeicertificaat kan je alleen maar verdienen en verkrijgen door te helpen.
 • Je krijgt je groeicertificaat in je Aangenamer Leven Spaarpot van minimaal € 150,- op het moment dat je vier vrienden hebt geholpen om ook te sparen in de Aangenamer Leven Spaarpot.

  Alles wat je doet is dus helpen 

 • Je helpt dus vier mensen te (be)sparen,
 • Je helpt de coöperatie Aangenamer Leven al haar activiteiten goed door te kunnen blijven ontwikkelen
 • Je helpt de aangesloten ondernemers
 • Je helpt de kwaliteit te waarborgen
 • Je helpt Stichting Aangenamer Leven
 • Je helpt jezelf aan een leuk extra appeltje voor de dorst     

Absoluut niet meer dan vier

 • Om te voorkomen dat mensen gaan ronselen of achter mensen gaan aanjagen is het absolute maximum aan spaarleden die je mag introduceren vier personen. 
 • Vier en niet ééntje meer. 
 • Indien u vier mensen DIE OOK HET JUISTE GEVOEL HEBBEN kunt en wilt helpen door ze lid te laten worden van de Aangenamer Leven Spaarpot, dan helpt u ons en hun echt fantastisch.
 • Ook de aangesloten ondernemers zijn daar, met het oog op kwaliteitscontrole, bijzonder blij mee. 
 • Indien u iemand aanbrengt die zich NIET THUIS VOELT OF HET GEVOEL HEEFT DAT AANGENAMER LEVEN wordt opgedrongen, zullen we deze persoon het spaargeld retourneren.
 • Voor Aangenamer Leven en dus ook voor Aangenamer (be)sparen geldt altijd de stelling:
  Liever geen klant dan een ontevreden klant en graag een klant en relatie voor het leven en niet voor even.  

Zorgvuldigheid troef

 • We schenken u heel graag de minimaal 25% rente,  winstverdeling en meer.
 • Aangenamer Leven is wel zorgvuldig met het toelaten van ondernemers en ambassadeurs.
 • Vandaar dat we ook een stop houden bij vier de door jou aan te bevelen spaarders. 
 • Van zowel de ambassadeurs als ondernemers eisen we de hoogste van de hoogste kwaliteit.
 • Dat eisen van de hoogste kwaliteit doen we omdat we elkaar en de leden die zichzelf en hun dierbaren het beste van het beste gunnen nimmer teleur willen stellen.
 • Dat doen we ook omdat we de aangesloten ondernemers super scherp houden en ook zij ons scherp houden als het gaat om het blijven leveren van de hoogste van de hoogste kwaliteit
 • En dat doen we onder andere ook omdat we de wereld willen laten zien dat elkaar helpen alleen maar duurzaam is op het moment dat je kwaliteit en liefde laat winnen van geld, hebzucht en ander praktijken om -snel- geld te verdienen.
 • Wees dus s.v.p ook zorgvuldig in wie je wilt aanmelden bij de Aangenamer Leven Friends and Family club.
 • Blijf genieten van de kwaliteit die we samen kunnen delen en het grote bedrag dat je kunt (be)sparen.      

Niet de grootste, wel de beste

 • We lanceren ons in tijde van crisis.
 • Het corona virus brengt ernstige schade toe op allerlei plaatsen en gebieden uit ons leven.
 • Gezondheid, economie, werkgelegenheid, relaties, alles in ons leven heeft het zwaar te verduren en krijgt rake klappen.
 • Aangenamer leven zegt niet het virus niet uit te kunnen bannen, maar kan het leven in tijden van crisis wel aangenamer maken. Dit door consequent te blijven kiezen voor kwaliteit in het leven.
 • Door op een andere manier bedrijfsvoering te doen en door te denken en handelen vanuit het lid van de coöperatie, werken we voor en met de leden.
 • Samen werken we aan een brede steun in de maatschappij voor de hulpbehoevende en samen werken we aan herstel van ons aller kwaliteit van leven. Dit is wat we vanuit Aangenamer Leven doen.
 • Het prettige daarbij is dat iedereen die met Aangenamer Leven werken blij zijn.
 • De hulpbehoevende krijgt steun, de ondernemer/bedrijf meer omzet en leden van de coöperatie Aangenamer Leven meer bestedingsruimte. In deze toch wel zware tijden een geschenk.
 • Laten we elkaar helpen door het beste van het beste te leveren.
 • Laten we dat samen doen.
 • Aangenamer Leven heeft namelijk niet de ambitie de grootste van de grootste te worden, maar wel het beste van het beste te leveren. Daarin doen we geen concessies. 

Het prettig "alternatief"

In tijden dat je je geen bank mag noemen, maar toch een fantastische spaarpot biedt (www.aangenamersparen.nl) en in tijden dat je claims krijgt op het moment dat je het gevoel hebt dat je DE oplossingen kan bieden om jezelf te beschermen (www.aangenamergezonder.nl) en in tijden waarin geld de strijd tegen gezondheid en gezond verstand zelfs tot in de politiek lijkt te winnen (www.aangenamerademen.nl) is het heerlijk om met en voor mensen te mogen werken die niet gillen, maar die gewoon kiezen voor aangenamer leven door het te doen.

Met dank aan alle leden, ambassadeurs en partners die het mogelijk maken om elkaar te helpen bieden we met trots en dankbaarheid de mogelijkheid om uw bestedingsmogelijkheden echt te verruimen. Ook interesse om deel te nemen? Wacht nog heel even af svp. Maandag 28 september ontvouwen we alles voor onze ambassadeurs en partners. Per donderdag 1 oktober gaan we openbaar. Graag tot dan.   

Aangenamer Leven is elkaar het beste van het beste gunnen