• Kies voor AangenamerLeven
  • Altijd korting in onze webshops
  • 35% gaat naar goede doelen

Lid worden en besparen
Altijd kortingen en voordelen

Voor € 30,- per jaar, dus voor slechts € 2,50 per maand, ontvangt, naast welkomstgeschenken ook de ledenkortingen en u steunt ons en onze doelen.

Entreegeld Nee
Prijs per maand € 2,50
Korting alle shops Ja
Opbouw (be)spaarpot Nee
Groeicertificaathouder Coöperatie Aangenamer Leven Nee
Mede vennoot en winstcertificaathouder Coöperatie Aangenamer Leven Nee

Lid worden van Aangenamer Leven 

Lid worden van Coöperatie Aangenamer Leven kan dus al voor € 2,50 per maand. U betaalt eenmalig € 30,- en heeft een volledig jaar 3-5% ledenkorting op alle artikelen en diensten die Aangenamer Leven aanbiedt. Het lidmaatschap eindigt automatisch.

Uw voordeel:

  1. U ontvangt als lid direct een voucher ter waarde van € 6,- die u vrijelijk in onze shops kan besteden.
  2. U ontvangt uw kortingscode waarmee u altijd minimaal 5% korting in al onze shops op al onze producten ontvangt. 
  3. U ontvangt gratis een flacon probiotica douchegel van Probisana, geleverd door onze partner PIP of het gezellige en educatieve bordspel Words-Up, geleverd door onze partner Karaqtergames.   

Coöperatie Aangenamer Leven is niet gericht op winst. Natuurlijk moeten we geld verdienen om te bestaan. Daar ontkomen ook wij niet aan.
Het doel dat we nastreven ligt echter op een ander gebied.
Met Coöperatie Aangenamer Leven trachten we mensen bij te staan die ook het bewustzijn voelen en willen bevorderen dat de hoogste (levens)kwaliteit bieden aan ieder mens en dier het mooiste is dat we als mensen voor elkaar en de wereld kunnen betekenen.

Het mogen delen van dat gedachtegoed en het leveren van premium diensten, producten en service met de coöperatie is onze grootste winst. 
Vandaar dat we de geldelijke winst voor 35% schenken aan goede doelen via Stichting Aangenamer Leven. De overige 65% gaat terug naar de leden en ambassadeurs. Samen kunnen we veel voor elkaar en anderen betekenen.