Aangenamer Leven 

Wat is dat eigenlijk?

Aangenamer Leven.... Het gedachtegoed.... Het logo.... De wens.
De één voelt het al bij het kijken naar een bloem of een dag leven zonder pijn. De ander zou graag heel zijn of haar leven omgooien en een hele nieuwe start maken. Weer een ander zou graag meer diepgang in zijn of haar leven brengen. Kortom; Duizenden en duizenden redenen om te kiezen voor Aangenamer Leven.
En toch vergeten we het zo vaak werkelijk voor Aangenamer Leven te kiezen en gaan we weer verder in de waan van de dag. 

Het logo van Aangenamer Leven vertelt  wat wij voelen, wat we willen en wat we doen. De grotere/sterkere (groen) helpt en steunt de kleinere/zwakkere (geel). De hoofden zijn rood en oranje en staan voor dat de zon die de maan verlicht en ons door donkere dagen helpt. Alle kleuren in het logo betekenen dat Aangenamer Leven werkelijk ook voor iedereen is. Ongeacht huidskleur, religie, seksuele geaardheid, politieke voorkeur of wat dan ook.

Aangenamer Leven zit in ons hart
Het logo vormt ook een hart en geeft aan waar het in het leven echt om draait. Liefde. De blauwe levensrivier die door ons hart stroomt vormt tevens de vorm van een vleugel. Een vleugel waaronder we bescherming vinden en de vleugel die ons optilt en meevoert naar veiligheid, vrijheid en behulpzaamheid.
Leven is een voorrecht.  

De daad bij het woord
Aangenamer Leven is naast het gedachtegoed ook een conceptorganisatie die 19 augustus 2020 is opgericht. De organisatie bestaat zowel uit een coöperatieve vereniging als de volledig ANBI ingerichte stichting. De stichting heeft een eigen website ( www.stichtingaangenamerleven.nl ) en is volledig gericht op steun bieden aan bewonderenswaardige initiatieven. De stichting wordt bestuurd en gerund door volledig onbezoldigde vrijwilligers.

Van en voor ons allemaal. De coöperatie is 100% van en voor de leden en is het commerciële deel van Aangenamer Leven waar we de stichting mee kunnen helpen. Via de coöperatie kunnen we ondernemende mensen en leden het platform bieden waardoor gezamenlijk voordeel wordt genoten. Bijzondere producten en diensten van en voor mensen die bewust kiezen voor Aangenamer Leven en voordeel voor zowel de aanbieder - met of zonder afstand tot de markt - als leden .

De kracht van de conceptorganisatie Aangenamer Leven is het gedachtegoed in de praktijk brengen en sociale en commerciële mogelijkheden te combineren voor iedereen die bewust(er) in het leven wenst te staan. Door hoogwaardige en bijzondere producten te bieden en hét platform te zijn voor mensen met een afstand tot de markt, kiezen zowel de klanten als leden en partners bewust hulp te bieden. Hulp aan hen die de wereld oprecht mooier en bewuster wensen te laten zijn.


Nog even geduld aub.
De reden dat de organisatie op dit moment nog even in de kinderschoenen staat en we aan de website aan het bouwen zijn heeft alles te maken met de ziekte (kanker) waar Arno van Veen, één van de initiatiefnemers van Aangenamer Leven, door is getroffen. Voor hem en mede oprichter Frank van Straalen was en is het belangrijk om mensen te ontmoeten die zich ook helemaal thuis voelen in Aangenamer Leven en zich graag in willen en kunnen zetten om het gedachtegoed van Aangenamer Leven goed over het voetlicht te brengen. Dat is gelukt. Wij als pioniers en ambassadeurs van het initiatief Aangenamer Leven helpen graag om Aangenamer Leven echt goed onder de aandacht te brengen en de wereld - al is het maar een klein beetje- voor u en ons mooier te maken.
We hopen en vertrouwen dat we, mede door leden, supporters, ambassadeurs  en partners, de krachten zullen vinden die Aangenamer Leven tot een groots platform zullen laten groeien. Een platform en gedachtegoed waar mensen zich veilig en vertrouwd bij voelen.