Wie zijn en worden onze zakelijke partners

Kleine en grote ondernemers en mensen en bedrijven met een groter doel dan alleen geld verdienen. Natuurlijk, geld verdienen hoort erbij, maar deze bedrijven, instellingen, verenigingen, ondernemers en ondernemende personen doen meer dan zich richten op euro's. Ze steunen het gedachtegoed van Aangenamer Leven en bieden hun diensten of producten via of met ons aan. Ze zijn of worden zakelijk lid of ambassadeur van Aangenamer Leven.

Nog niet eens gestart en al zoveel aanvragen. 

Om ervoor te zorgen dat alles op de juiste manier uitgebouwd wordt moeten we even pas op de plaats maken. Na 1 augustus kunnen alle registers open. Dan zijn we de coöperatie die jou als ondernemer misschien wel dat biedt waar je al zolang naar zocht. Vanaf die tijd gaan we weer graag met ondernemende mensen die onze visie delen in overleg om te bepraten of en hoe we met elkaar op prettige en profitabele wijze zaken kunnen doen. Samen Aangenamer in Business  

Waarom zou een ondernemer zich willen aansluiten?

Ja, waarom zou ik me als ondernemer bij jullie aan willen sluiten?

  1. Omdat je het gedachtegoed omarmt
  2. Omdat je de bestaande klanten beter wilt helpen
  3. Omdat je de nieuwe klanten beter wilt helpen
  4. Omdat je bestaande klanten en nieuwe klanten ambassadeur voor je wilt laten zijn
  5. Omdat je meer wilt omzetten
  6. Omdat je de markt graag op een frisse manier benadert
  7. Omdat je je echt wilt onderscheiden van de grijze massa
  8. Omdat je wel door ambassadeurs wilt worden gepromoot
  9. Omdat ........    

Duizendenéén
Er zijn tientallen of misschien wel honderden of 1001 redenen en excuses aan te voeren waarom je soms iets niet doet. Voor aansluiten bij of samenwerken met Aangenamer Leven zijn ook nog wel honderden te noemen waarom je het wel of niet zou doen.

Eén

Waar het om draait is dat er misschien voor jou als ondernemer of ondernemend persoon wel net die ene reden bij zit waarom je met of via Aangenamer Leven op een veel leukere en efficiëntere manier je omzet en winst kan verhogen. Of je nu groot of klein bent, reeds lang onderneemt of nog in de beginfase staat maakt niet uit. Een product, dienst of bedrijf in de markt zetten kan bijna iedereen. Jong of oud.  Maar zou je het leuk vinden om daarbij steun te krijgen die jouw onderneming echt helpt naar waar je die wilt hebben of verder of anders? Neem eens contact op.

Dus op de vraag waarom een ondernemer of ondernemend persoon of onderneming zich zou willen aansluiten zijn meerdere antwoorden en is voor iedereen anders.
Feit is dat je je bij ons thuis moet voelen en dat we je helpen volgens het gedachtegoed van Aangenamer Leven 


Ga Werken!
Ga Aangenamer Werken

 

Ga Leven!
Ga Aangenamer Leven

Aangenamer Leven is van iedereen

Aangenamer Leven is voor iedereen

Geef je dromen nooit op

Juist en vooral als iedereen zegt dat je geen schijn van kans maakt

Allemaal officieel onderdeel of potentieel partner van Aangenamer Leven

En nog veel en veel meer

Aangenamer Leven biedt ondernemende mensen met het juiste product of idee het platform om samen te groeien. Bovenstaand een deel van de mogelijkheden die we bieden enaan het oppakken, uitbouwen en samen aan het neerzetten zijn. Ben jij de ondernemer die de juiste kriebels krijgt als je dit ziet en zou je graag met ons de handen uit de mouwen willen steken? Neem dan eens contact op. Voor de juiste producten en de juiste mensen zetten we de deur graag helemaal open. Wil je in jezelf en/of ons investeren? Zie je de mogelijkheid om samen wat te doen? Heb je een fantastisch idee? Klik dan gewoon op één van de onderstaande buttons en stuur even een mail of App. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op en bekijken graag met jou wat we eventueel voor elkaar kunnen betekenen.    

Geef je dromen nooit op

Juist en vooral als iedereen zegt dat je geen schijn van kans maakt