Mensen bereiken die uw en onze hulp zo goed kunnen gebruiken

Schaamte, onwetendheid, onbegrip, verdriet, pijn, armoede, hoge drempels en angst zijn maar al te vaak hele grote obstakels die mensen ervaren om te komen tot hulpvraag als ze hulpbehoevend zijn. Ze durven of kunnen op een bepaalde manier niet bij de juiste mensen aan te kloppen en dreigen te verdrinken in verdriet en sores. 
Met Aangenamer Leven wil ik er heel graag samen met u voor zorgen dat juist uw organisatie en uw hulp en uw kennis ook bekend wordt bij hen die uw hulp zo goed kunnen gebruiken en dat die mensen ook werkelijk bij u en de andere kenners, ervaringsdeskundigen en hulpverleners terecht komen.
Drempels wegnemen en de deuren open zetten voor hen naar uw initiatief. Dat is wat doen.  

Het platform en aanspreekpunt waar iedereen zich thuis voelt

Aangenamer Leven is het platform waar alle instanties en alle initiatieven bij elkaar komen om lotgenoten en hulpbehoevenden DE ingang naar hulp bieden om het leven beter aan te kunnen en/of hulp durven en kunnen vragen en vinden.   

Maskers weg ....

Door veel ervaringsdeskundigen aan het woord te laten via geschreven tekst, podcasts en video, laten we de mensen zien dat zij absoluut niet de enige zijn die met  -verborgen- verdriet of welke levensbepalende angst of tegenslag dan ook in een dal zitten. Een dal waar ze denken niet uit te kunnen komen en/of zich voor schamen. Interviews zien en horen met mensen hen die het dal reeds zelf hebben bereikt en/of het pad reeds doorlopen en hulp of spiegeling van hen krijgen die weten tegen welke muren je aanloopt is voor heel, heel, heel veel mensen een verademing en biedt hen net dat steuntje die ze nodig hebben om de maskers ook af te doen en hulp te vragen en aanvaarden.  

Hoe weet ik dat?

Als je plotseling alles verliest (gezondheid, bedrijf, huwelijk, gezin, "vrienden", familie) weet je echt niet wat je overkomt en waar je deze tegenslagen aan hebt verdient.
en van succesvol" zelfstandig ondernemer terug moet naar niets meer kan en succesvol